Ausus on üle kõige

Sa ei saa kunagi olla normaalses suhtes, kui te ei ole üksteise vastu ausad. Kui oled oma partneri eest midagi varjanud, siis nüüd on õige aeg sellest rääkida.

Ära karda oma tundeid välja näidata

Tunnete allasurumisega kaasneb oht, et ei räägita olulisi asju välja. Sa ei saa igavesti varjata oma negatiivsust, ühel hetkel plahvatab see kahjuks või õnneks sinu seest välja. Palu ka oma kaaslasel olla tunnetest rääkimisel aus.

Töötage ühise tiimina

Kui teil on suhtes muresid, siis ära mõtle kunagi, et vastaseks on sinu kallim. Sina ja tema olete mure vastased, teil on ühine eesmärk probleemist jagu saada. Ole aus ja räägi probleemist ja palu mehel koos sinuga töötada, et mure lahendada.

Pange oma suhtesse tervislikud piirid

Kui sulle ei meeldi mõni asi, mida su kaaslane tihtipeale teeb, siis järjekordselt on vaja olla aus. Kui tegemist on talle väga meeldiva asjaga, siis proovige rahulikult olukorda arutada ja leida kompromiss. Üksteisele ei tohi millegi tegemist keelata, aga teil on võimalus ebameeldivuste üle arutada.

Õpi iseennast tundma

Paljud inimesed avastavad suhtes olles, et nad on iseennast sinna sisse ära kaotanud. Mõtle, milline inimene sa olid enne oma kaaslasega tutvumist. Kui leiad selles positiivseid jooni, proovi need uuesti enda sees ellu äratada.

Mõista, et me kõik oleme vaid inimesed

Kui sul on kombeks süüdistada oma kaaslast kõikides probleemides, mis teie suhtes juhtuvad, teed sa väga valesti. Enamasti on probleemidel siiski kaks osalist. Kui su kaaslane on teinud vigu, siis nüüd oleks õige aeg talle andestada.

Allikas: YourTango