Sa ei pea alati vabandama

Unustasid günekoloogi juurde minnes jalakarvad ajamata? Mis siis sellest! Tal on ausõna muidu olulisemaid teemasid, mille peale mõelda. Lõpeta mõttetute asjade üle vabandamine. Tea oma väärtust ja jää sellele kindlaks.

Õpi selgeks usaldusväärse näoga valetamine

Loomulikult peaks valetamisest hoiduma. Kuid alati ei ole see kahjuks võimalik. Väike valge vale on õigel ajalhetkel väga hea. Näiteks tuleb kolleeg rõõmsas tujus tööle kleidiga, mis sinu meelest on kohutav, tasub siiski kena näoga teha sellele inimesele kompliment. Miks mitte muuta tema päev rõõmsaks?

Ära solvu kriitika peale

Sa oled juba selles vanuses, et kui inimesed kritiseerivad, siis see on sinu enda heaolu pärast, mitte nad ei taha sulle meelega haiget teha. Võta saadud kriitikast õppust ja ära kurvasta!

Julge rääkida avameelselt partneriga oma intiimsusevajadustest

Kui sa pooltel kordadel valetad orgasmi saamise kohta, siis nüüd on küll tagumine aeg seda muuta. Sa oled naine, kes on väärt parimat. Ole selle mõtteviisiga ka voodis ja kui sulle ei meeldi mõni liigutus või asend, siis anna sellest kohe teada.

Õpi kasutama vibraatorit

Sa ei saa oodata, et mees oleks alati valmis sind rahuldama. Muretse endale hea ja kvaliteetne vibraator, kasuta seda pidevalt ja avasta oma kehal uusi kohti, mis sulle naudingut tekitaksid.

Mine vara magama ja ära tunne selle pärast häbi

Kahekümnendates ja kolmekümnendates eluaastates magavad inimesed palju vähem, kui nad peaksid. 20ndates käivad inimesed öösiti pidutsemas ja kümme aastat hiljem ei lase väikesed põnnid öösiti magada. Kuid nüüd ei ole sul enam takistusi. Maga terviseks.

Ära võta oma kallimat iseenesestmõistetavalt

Kui te olete pikalt koos olnud ja sa tunned, et teie suhtes on pigem mõõnaperiood, siis selleks, et vältida kurba lahkuminekut, peaks suhte kallal kõvasti vaeva nägema. Tunne huvi tema päeva vastu ja kuula ta ära.

Ära jää hiljaks

Kui sa tahad, et inimesed sind lõpuks tõsiselt hakkaksid võtma, siis pea kinni oma lubatud kellaaegadest. Õpi oma aega planeerima ja ära vea teisi inimesi alt. Sa ei taha ju, et keegi teine ka sulle niimoodi teeks.

Allikas: HuffPost