Paljud naised on kindlasti märganud, et nad võivad osta ükskõik kui kalli firma šampooni ja palsami, kuid juuksed ei näe ikka üldse sellised välja, nagu toode julgelt lubab. Nad arvavad, et teevad midagi valesti ja jätkavad kõheldes nende kasutamist, sest need ju peaksid toimima.

Aga sul ei ole enam mõtet juukseid rikkuda. Sa võid katsetada erinevate toodetega, sest šampoon ja palsam ei pea üldsegi olema sama firma omad. See kõik oleneb juuksetüübist, mis sul on.

Näiteks kui su juuksed muutuvad kiiresti rasvaseks ja on üleüldiselt rohkem õlised, tasuks investeerida heasse šampooni, kuid palsami pealt võid päris kõvasti raha kokku hoida.

Kui sina oled aga üks nendest, kelle juukseotsad on väga katkised või juuksed on üpris kuivad, siis sina peaksid mõtlema just hea ja tervendava palsami peale. Ja samas saad muretseda endale odavama šampooni.

Loomulikult on see iga inimese puhul erinev, kuid enamasti ei ole vaja korraga kasutada väga kallist šampooni ja palsamit. Sellel ei ole lihtsalt mõtet.

Allikas: The small things