Viis naist jagavad allikas Cosmopolitan oma arvamust selle kohta, kas mees peaks uude suhtesse astumisel kõik oma eksnaist puudutavad postitused ja pildid sotsiaalmeediast ära võtma.

1. “Ma palusin oma elukaaslasel kustutada tema eksnaise pildid sotsiaalmeediast, kui me olime juba kolm kuud koos olnud. Need ei olnud mind küll otseselt häirinud, aga ma rääkisin sellest temaga mõistlikult ja ta jõudis õnneks järeldusele, et see peatükk tema elust on tõesti lõpetatud. Me ei tülitsenud sellel teemal.”

2. “Ma ei ole küll praegu suhtes, kuid minu järgmine mees peab kindlasti kõik pildid ja postitused eemaldama, ma nõuaksin seda kohe. Kui ta keelduks seda tegemast, saaksin ma aru, et olen lihtsalt järgmine mõttetu tüdruk tema kasvavas kollektsioonis. Sellise mehega ei oleks mingit mõtet tegemist teha.”

3. “Ma ei ole nõudnud oma mehelt, et ta kõik pildid ära kustutaks, küll aga palusin ma tal need sotsiaalmeediast maha võtta. Ma tahaks ikkagi olla ainukene naine, keda ta seal teistele eksponeerib.”

4. “Oma järgmisel suhtekaaslasel palun ma kindlasti postitused ja pildid maha võtta. Ma teeksin ise sama. Minu meelest on see vastastikune austus.”

5. “Ei paluks. Sotsiaalmeedia on nagu tänapäeva pildialbum. Kui ma mehelt seda nõuaksin, oleks see minu meelest sama rumal palve, nagu paluda mõnel emal visata pildialbumist ära laste pildid, kes on kodust välja kolinud. Samuti näitaks see, et ma olen ebakindel ega usalda oma meest.”

Lugeja, mis sa arvad — kas uude suhtesse minnes peaks sotsiaalmeediast kõik eksidega seonduvad postitused ära kustutama?