Jäär

Jäär armastab põnevust, niiet organiseeri talle langevarjuhüpe või midagi muud, mis oleks täiesti tema mugavustsoonist väljas.

Sõnn

Meisterda talle midagi oma kätega. Ükskõik kui hästi või halvasti sul see välja kukub, hindab Sõnn sinu pingutusi ja on rõõmus, et sa tahtsid tema jaoks vaeva näha.

Kaksikud

Tee talle ise süüa või vii ta restorani. Kaksikute sodiaagimärgist inimene jumaldab head toitu ja head jutuajamist.

Vähk

Ole nii romantiline, kui sa vähegi oskad. Pane küünlad põlema, korista tuba ära, pane vaikne romantiline muusika mängima... Ja siis kingi talle midagi väikest, millest ta on pikalt unistanud.

Lõvi

Lõvi tähtkujust inimest on kerge rõõmustada. Vii ta kinno, teatrisse või muuseumisse ja ta on siiralt õnnelik.

Neitsi

Neitsi teab alati, mida ja kuidas ta tahab. Et sa omadega rappa ei jookseks, küsi talt kindluse mõttes üle, mida ta sooviks.

Kaalud

Nende puhul pead sa juba pikalt enne tähele panema, millele nad vihjavad. Nad ei taha kunagi välja öelda, mida nad tahaksid, nad soovivad, et sa sellest ise aru saaksid.

Skorpion

Vii Skorpion romantilisele jalutuskäigule, osta talle lilli, kingi talle ilusiad elamusi koos sinu endaga. See on tema jaoks rohkem väärt kui mõni ese.

Ambur

Minge reisile! See ei pea olema midagi kallist, minge kasvõi Soome väikesele matkale ja ööbige kämpingus.

Kaljukits

Sellest tähemärgist inimesed armastavad ilusaid ehteid ja nipsasjakesi. Vali välja miski, mis sinu meelest võiks talle sobida ja sa oled juba võitnud ta südame.

Veevalaja

Veevalaja teab samuti, mida ta tahab. Sul ei ole mõtet talle pettumust valmistada, niiet uuri juba varakult, mis teda täpsemalt rõõmustaks.

Kalad

Tehke nunnu õhtu, kus te jagate omavahelisi tundeid. Meisterdage koos armas pildialbum, kuhu te kirjutate koos lahti oma mälestusi. Osta album enne valmis ja lase pildid ilmutada.

Allikas: Awarenessact