Misjonäripoos

Kui naine lamab ja mees on tema peal, siis orgasmi saades liiguvad spermatosoidid kõige paremini edasi, kinnitavad osad teooriad. See olevat anatoomiliselt parim poos rasestumiseks.

Koerapoos

Osadele meestele ei meeldi eriti misjonäripoos, sest nad peavad liiga palju vaeva nägema. Kui sinu kallim on üks nendest, siis katsetage parem koerapoosi. Selle poosi tõttu on mehel võimalus sügavamale siseneda ja mõningate teooriate kohaselt saavad spermatosoidid orgasmi ajal eriti hästi edasi liikuda.

Lamav koerapoos

Sarnane eelmisele, ainult et naine lamab käpuli olemise asemel kõhuli ja mees saab samuti tagant siseneda.

Romantilised käärid

Paarike lamab voodis, näod vastakuti, mees saab siseneda. Paljud inimesed usuvad, et lisaks mehe orgasmile on väga oluline ka mõlemate õnnetunne, ja näod vastakuti olles on see tunne tugevam.

Teie lemmikpoos

Kõige suurem tõenäosus rasestumiseks on muidugi siis, kui te seksite tihedalt ja ei jäta suuri pause sisse. Et see õnnestuks, on seksi nautimine vajalik. Osad inimesed soovitavad ka naistel peale seksi rahulikult umbes pool tundi lamada, sest see suurendavat rasestumise šanssi. Seda ei ole veel küll täielikult tõestatud, kuid miks mitte nautida rahulikku olemist peale mõnusat seksuaalakti?

Allikas: Parents