Need on enimlevinud mured ja mõtted seoses koerapoosiga, mis on tekkinud inimestel, kes on palju seda poosi harrastanud.

Mul on väga raske koerapoosi ajal orgasmi saada. Miks see nii on?

Kuna enamik naisi vajab orgasmi saamiseks klitoriaalset stimulatsiooni, siis ei ole ime, et koerapoos ei ole naiste jaoks ideaalne, et orgasmi saada. Muretse endale mõni seksmänguasi, millega sa saad seksi ajal oma kliitorit stimuleerida. Kuid koerapoos saab olla nauditav ka ilma orgasmi saamiseta, niiet keskendu selle poosi ajal pigem muule mõnule, mida sa sellest poosist saad.

Mul on tunne, et koerapoosi ajal ei pääse mees piisavalt sügavale. Mida me saaks selle jaoks teha?

Kui sa tavaliselt toetud koerapoosi ajal oma kätele, siis proovi nüüd toetuda küünarnukkidele, siis tõuseb su tagumik kõrgemale ja sa tunned meheaud enda sees juba palju rohkem. Võid proovida ka lamavat koerapoosi, ehk sa ei ole enam neljakäpukil, vaid lamad kõhuli.

See poos ei ole väga intiimne. Kuidas ma saaks teha seda romantiliseks, et see ei tunduks ainult tuima panemisena?

Ka seda tunnet saab ennetada. Alustage romantilise eelmänguga, kus pöörate üksteisele palju tähelepanu. Samuti muutub see poos sinu jaoks intiimsemaks, kui mees krabab sinu tagumikku või suudleb sind õrnalt kaelale, samal ajal kui ta sind aeglaselt tagant võtab.

Minu mehel on väga suur peenis ja selle poois ajal on mul tunne, et ta on liiga sügaval minu sees. Koerapoos mulle meeldib, aga kuidas teha nii, et meheau tunduks väiksem?

Et seda ei juhtuks, peab naine enne seksi olema saavutanud oma maksimaalse erutustaseme. Kui naine on kasvõi natukenegi stressis ega ole seksiks päris valmis, siis võibki mehe peenis tunduda selles poosis naise sees liiga suurena.

Koerapoosi ajal libiseb mees alati minu seest välja. Miks?

Sellel on tavaliselt kaks põhjust. Mehe peenis on kas liiga väike, või on liigutused liiga kiired ja kohmakad. Kui sulle tundub, et mees libiseb liiga palju sinu seest välja, siis palu mehel aeglasemaid liigutusi teha, ja vaata, kas asi läheb paremaks.

Koerapoos on minu jaoks väga ebamugav. Kas on üldse võimalik seda kuidagi paremaks teha?

Kui klassikaline koerapoos ei ole sinu rida, siis proovi ennast seksi ajal sättida nii kaua, kuni lõpuks hakkab hea. Proovige lamavat koerapoosi, või säti endale padi põlvede või kõhu alla.

Allikas: Cosmopolitan