Jäär

Jäär ei karda riskimist, mistõttu võib ta õigeid otsuseid tehes saada erinevatest tehingutest palju raha. Kuid tema probleem on selles, et ta ei oska seda hoida. Mis kergelt tulnud, see kergelt läinud. Ta vajab oma kõrvale stabiilset partnerit, kes oskaks tema saadud raha ohjes hoida. Stabiilne kallim ei pruugi ühe korraga nii palju teenida, kuid ta aitab Jäära varandust hoida, et see kohe otsa ei saaks.

Sõnn

Sõnn on tõeline meister kõiges selles, mis puudutab säästmist. Ta ei pruugi väga palju teenida, aga seda natukest oskab ta suurepäraselt kokku hoida. Temaga koos elades on vaja kannatlikkust, sest ta suudab oma elukaaslasele garanteerida luksusliku elu, kuid sellega võib minna aastaid aega. Ta ei riski, sest ta kardab kõike kaotada. Kuid aeglaselt ja sihikindlalt oma raha kogudes jõuab ta iga aastaga soovitud eesmärgile lähemale.

Ambur

Amburi tähtkujust inimesed saavad tihti alles vanaduspõlves rikkaks, kuid see-eest oskavad nad tänu kogutud elutarkusele selle rahaga imelisi tegusid teha. Amburi sodiaagimärgist inimesel tavaliselt veab elus, niiet ta võib saada kogemata näiteks lotopiletit kraapides püstirikkaks.

Kaljukits

Kaljukitsel on samuti väga suur võimalus saada miljonäriks. Ta ei karda võidelda selle eest, mida ta õigeks peab, mistõttu ei ole läbikukkumine tema jaoks mitte kunagi võimalus. Ta on meelestatud hea elu suunas, mistõttu võib kõrvaltvaatajatele jääda mulje, et talle lihtsalt kukub raha sülle. Tegelikult on tal alati olemas plaan ja ta liigub vaikelt sinna suunas, kartmata vahepeal lõbutseda.

Allikas: DailyMail