1. “Peigmees unustas abielusõrmused maha ja üks tema peiupoistest võttis kiiresti takso ning sõitis neile järgi. Ta jõudis tagasi täpselt siis, kui pruut kõndis koos oma isaga altari ette.”

2. “Ma olen pulmakorraldaja ja mõned kuud tagasi abiellusin ma ka ise. Ja juhtus täielik õudusunenägu — ma ajasin kuupäeva sassi, kõikidel kutsetel oli üks kuupäev ja tegelikkuses oli teine. Mitmed inimesed ei saanud lõpuks minu näpuvea tõttu tulla. See oli kohutav.”

3. “Pulmatort pillati maha. Inimesed, kes selle tordi pulma kohale tõid ja seda laua peale sättima hakkasid, pillasid selle kogemata maha. Pruut ja peigmees selle eest kompensatsiooni ei saanud.”

4. “Pruut ei kutsunud oma ema pulma, sest nad ei saa hästi läbi. Hetk enne tseremooniat kuulsin ma õues mingit karjumist. Läksin kiiresti sinna, ja seal ta oli — pruudi ema, kes oli kohale tulnud OMA pulmakleidis ja ta oli alkoholijoobes. Meil oli tükk tegemist, et ta sealt kiiresti ära toimetada. Õnneks pruut seda pealt ei näinud.”

5. “Pruut ja peigmees abiellusid talvel. Lilled said valmis ostetud eelmisel õhtul ja need jäeti autosse. Kuid temperatuurid läksid väga madalaks ja hommikul nägime väga veidrat vaatepilti — lilled olid jäätunud. Õnneks saime me kuskilt fööni ja kuuma õhu käes sulasid lilled üles. Pruut ei saanudki sellest kunagi teada.”

6. “Peigmehe vanaisa tahtis hotellist üksinda tseremooniale jalutada. Kuna kellelgi ei olnud aega selliste erisoovidega tegeleda, lubati vanaisal seda teha. Kuid keset pulma avastati, et ta on kadunud. Õnneks leiti ta üles, kuid ta oli jalutanud täiesti teises suunas.”

Lugejad, rääkige kaasa — mis on kõige veidramad sündmused pulmas, mida te olete pealt näinud?