Portaalis Reddit räägivad kasutajad valedest, mida nende vanemad neile lapsena rääkisid. Mõndadel juhtudel jäid nad neid valesid uskuma lausa aastateks. Toome välja mõned eriti silmapaistvad valed. Nende peale ikka annab tulla!

“Mu isa ütles mulle, et kui ma saan hakkama spetsiaalse kivi eest hoolitsemisega, mis kasvab, saan ma endale lõpuks koera. Trikk seisnes selles, et see kivi pidi kasvamise lõpetama. Ma kastsin seda hoolikalt, kuid samal ajal, kui ma koolis olin, vahetas mu isa selle iga nädal natuke suurema kivi vastu välja. Ma ei saanudki kunagi koera.”

“Kui ma olin väike, ütles mu isa mulle, et surnuaiad on lihtsalt inimeste farmid.”

“Mu vanemad valetasid mulle, et jäätiseauto on lihtsalt muusikat mängiv auto, mille eesmärk on teha inimesi rõõmsaks.”

“Mu isa rääkis mulle, et äike tekib siis, kui kaks pilve omavahel kokku põrkavad.”

“Mu isa ütles mulle väiksena, et kui auto suunatuli on väga kaua sees, siis ühel hetkel läheb auto tagurpidi. Ma olen täiskasvanud naine ja mul tekib siiamaani ärevus, kui mul on suunatuli sees.”

“Minu vanaema, kes muidu oli väga aus naine, armastas väga oma aeda. Kuid mina ja mu õde armastasime seal mängida. Vanaema ütles, et kui me tema roosipõõsale liiga lähedale läheme, siis roosid hammustavad meid. Mu õde on nüüd 50aastane, kuid ta ei taha siiamaani saada roose kingiks ega neid üleüldse katsuda.”

“Kui ma olin 5aastane, ütles mu isa, et friikartulid on tehtud vihmaussidest. Ma ei söönud ühtegi friikartulit järgmised 8 aastat.”

Rääkige kaasa — milliseid valesid olete teie pikalt uskuma jäänud?

Allikas: Daily Mail