Üks

Miski sinu minevikus üritab sulle pidevalt märku anda, et sa pead endale andestama. Minevikus tehtud vead ei defineeri sind enam, sa suudad neist üle olla. Sa ei saa edasi liikuda, kui ei oska endale andestada. Kinnita endale, et sa oled muutunud ja jäta minevik ükskord selja taha. Varsti hakkad tundma piiramatut õnnetunnet.

Kaks

Kui sa tundsid sisimas, et number kaks on sinu jaoks õige, siis universum soovib, et sa teaksid, et sa teed praegu oma elus õigeid otsuseid, isegi kui sa arvad, et oled valel teel. Lõpeta muretsemine ja liigu aina edasi. Sa oled lõpuks valmiks inimestele avanema, kuid ole valmis selleks, et teistel läheb aega, et sind uuesti oma ellu vastu võtta. Võta aega iseenda jaoks ja vaata enda ümber - elu on ilus, õpi ennast armastama!

Kolm

Kui tundsid, et kolm on just see õige number, siis sa pead kõvasti enda kallal vaeva nägema. Sa oled oma eluga jõudnud valesse kohta ja sa oled väärt nii palju enamat. Sa mõtled endast halvasti ja ka teised näevad, et sinuga on midagi viltu. Lõpeta muretsemine tuleviku pärast, keskendu ainult praegusele. Kui sa ei hakka kohe praegu enda elus neid muutusi tegema, mida sa sisimas soovid, ei jõua sa kahjuks eriti kaugele

Neli

Kui mõistsid, et sind tõmbab tugevalt number nelja poole, on sinu elus toimumas keerulised ajad. Sa oled töösse mattunud ja keskendud ainult oma karjäärile, sa oled täielikult unustanud ära, kuidas lõbutseda. Sinu pere- ja sõprussuhted kannatavad selle all, sest sul ei ole mitte kellegi jaoks aega. See on aga väga vale lähenemine, sest pere on sulle igaveseks, aga iga töökoht võib olla kahjuks ajutine. Sa peaksid praegu keskenduma pigem oma hobidele ja sõprussuhetele ning püüdma tööl natuke vähem pingutada.

Viis

Said aru, et number viis on praegusel hetkel sinu õige number? Sel juhul pead sa olema olemas enda kallite inimeste jaoks, sest hetkel vajavad nad sind kõige rohkem. Sa ei ole märganud, aga sinu lähedastel on praegu päris rasked ajad. Kuid kuna sina oled enda sõnul kogu aeg hõivatud, ei ole sa seda märganudki. Nüüd on paras aeg ennast käsile võtta ja oma perele tähelepanu pöörata. Nemad on alati sinu jaoks olemas olnud, kui sul on vaja, proovi nüüd samaga vastata!

Allikas: Awarenessact