Enamasti teevad lapsehoidjatööd kooli kõrvalt teismelised. Nad otsustasid jagada oma lugusid Redditi portaalis ja ehkki osad neist on humoorikad seigad, on teised neist päris õõvastavad ja keegi ei tahaks kogeda ega leida midagi sellist pere juurest, kelle pisikest last tuleb hoida.

1. "Mitmeid aastaid tagasi hoidsin ma last ühe pere juures, kelle kelder oli täis natsi-temaatikaga asju. See oli väga hirmus hetk, kui ma selle avastasin ja samal päeval mõtlesin ma välja mingi suvalise põhjuse, et see töökoht üles öelda."

2. "Ma olin lapsehoidjaks 2aastasele ja 5aastasele poisile, kes olid mõlemad väga armsad poisid. Kuid nende vanemad käitusid väga kahtlaselt iga kord, kui nad koju tulid või ära läksid. Lõpuks avastasin ma igast toast peidetud kaamera. Tuleb välja, et nad olid täielikud kontrollifriigid ja jälgisid mind iga kord, kui ma nende lapsi hoidsin."

3. "Kandideerisin lapsehoidjaks ühe pere lastele, kelle vanemad soovisid hoidjat mõneks ööks nädalas. See tundus lihtne, sest hoidja pidi saama ka rahulikult magada ja kes ei sooviks magamise eest palka saada? Kuid tuli välja, et nad soovisid lapsehoidjat ööseks, et nad saaksid ise rahus orgiatel käia. Ma olin tööga nõus, kuid mul oli alati natuke imelik olla, kui nad koju tulid."

4. "Olin lapsehoidja väga jõukate vanemate peres, naine oli arst ja mees arhitekt. Neil oli ilus ja suur maja. Kui ma selle töö sain, ütles naine mulle, et ma võin kõike teha, aga ma ei tohi mitte kunagi minna mehe kabinetti, sest isegi naine ei või seal käia. Kuid ma olen väga uudishimulik ja ühel päeval läksin ma mehe kabinetti. Üllataval kombel oli see lukust lahti. See tundus olevat täiesti tavaline kabinet, riiulid olid täis arhitektuuriteemalisi raamatuid, akna ääres olid laud ja tool. Kuid ma tundsin tungi võtta kätte paar raamatut, ja kui ma need lahti tegin, oli iga raamatu vahel mitusada eurot. Tundub, et mees tahtis raha oma naise eest varjata."

5. "Teismelisena hoidsin ma oma naabrite lapsi. Kõik oli mitu kuud hästi, nende vanemad olid minu vanemate sõbrad. Me olimegi nagu üks suur tore perekond. Kuid ühel hetkel tekkis mul väga imelik tunne, et pereisa lööb mulle külge. Ma üritasin sellest mitte välja teha, kuid seda julgemaks ta muutus. Kui nad oma kohtinguõhtutelt koju tulid, leidis mees alati hetke, et minuga kahekesi olla, et mulle komplimente teha ja mu kannikale laksu anda, öeldes seejuures, et küll ma olevat tubli tüdruk. Ma ei julgenud sellest oma vanematele rääkida, kuni õhtuni, kui pereisa saatis mulle telefoni pildi oma väikemehest. Ma läksin sellega viivitamatult oma vanemate juurde, mu isal oli naabrimehega väga tõsine vestlus ja rohkem me nendega ei suhelnud."

Allikas: Daily Mail