Jah, te saite õigesti aru — naine võiks teha endast seksikaid alastipilte ainult enda silmade jaoks. Tundub mõttetu? Tegelikult mitte ja kohe seletame, miks.

Iga naine tahab tunda ennast enesekindla, seksika ja mõjuvõimsana. Kui sa nagunii ennast tihtipeale pildistad, siis tee vahelduseks ka mõni alastipilt. Aga selle juures on konks — tee seda siis, kui sa ennast kõige paremini tunned. Mõni tunneb ennast kõige paremini kohe peale trenni, mõni aga peale värskendavat uinakut.

Kui sa tunned ennast imeliselt, on seda näha ka sinu piltidelt. Ja kuna me elame maailmas, kus naistel on niivõrd suur kompleks oma kehade üle, mõjuks vahel päris värskendavana see, kui vaadata pilti endast ja mõelda et vau, kas see tõesti olen mina?

Negatiivsetel hetkedel mõjuvad need pildid tõesti mõjuvõimsana. Kuid ohutuse mõttes oleks hea, kui need asuvad sinu telefonis kaustas, mis on parooli all peidus, et mõni kuri pilk neile peale ei satuks, sest kahjuks ei ole just kõikide inimeste kavatsused siin maailmas head.

Niiet tee endale rõõmu, kogu enesekindlust aga ära unusta ettevaatust!