Arvatavasti on nad nõus seksima küll kellegagi, aga kuna nad on ise suured spetsialistid iseendale mõnu tekitamises, siis peab nende seksipartner olema keskmisest ikka palju parem ja teadma täpselt, kuidas oma kallikesele mõnu tekitada. Sa tahad juba kindlasti teada, kes need rahuldamatud tähemärgid on. Kui ka sina oled tundnud, et mitte keegi peale sinu enda ei suuda sulle orgasmi pakkuda ja leiad end siit nimekirjast, siis on sul ju nüüd kõik selge.

Sõnn

Sõnn jumaldab luksust ja ilusat pesu, niiet kui sa talle õigel ajal peale satud, on suur võimalus, et ta hellitab ennast siidiste linade vahel, olles ise pitspesus ja hellitades ennast kõige uhkema ja luksuslikuma vibraatoriga.

Kaksikud

Kaksikud on küll kahepalgelised, aga see ei mõjuta kuidagi nende eneserahuldamist. Kui nad tunnevad kasvõi õrna soovi väikese orgasmi järele, siis võtavad nad selle asja kohe ette ja kõik teised inimesed ning plaanid võivad oodata, sest nende orgasm on kõige olulisem!

Jäär

Kuna Jäära sodiaagimärgist inimene on väga iseseisev ja teab alati, mida ta tahab, siis ilmselgelt kehtib see ka masturbeerimise puhul. Jäär on äärmiselt nõudlik ja kui kaaslane ei suuda teda rahuldada, ei ole Jäära jaoks üldse probleem kogu asi ise ära teha.

Kaalud

Kaalude elumõte on tunda ennast kogu aeg hästi, niiet ilmselgelt kehtib see ka eneserahuldamise puhul. See on tähemärk, kes rahuldab ennast kõige rohkem ja see kehtib nii meeste kui ka naiste puhul. Nad võivad iga päev seksida, aga see ei paku neile iialgi nii palju rahuldust kui masturbatsioon.

Allikas: Elite Daily