Kuid nüüd on sellel lõpp! Ükskõik, kui uuenduslikud need tööintervjuud nüüd ka poleks, siis mõned stampküsimused jäävad enamasti oma mõttelt samaks. Ja need on just need küsimused, millele vastamisega inimesed jäävad jänni või ütlevad midagi, mis intervjueerijale eriti ei meeldi. Et sul järgmine kord töövestlus hästi läheks, jagab karjäärinõustaja allikas DailyMail häid nõuandeid ja soovitusi, mida võiks kõige raskematele küsimustele vastata.

Miks sa uut tööd otsid?

“Uus töökoht pakuks mulle suuremat vastutust kui minu praegune, ja ma olen selle jaoks valmis.”

“See võimalus viiks mind sammukese võrra minu karjääriredelil edasi.”

“Selles töökohas on valikud ja võimalused, mis on mulle alati huvi pakkunud, kuid mul pole kunagi olnud võimalust nendega süvitsi tegeleda.”

Mis sinu praegune palk on, kui palju sa palka tahad saada?

“Minu praeguses töökohas makstakse mulle nende asjade tegemise eest niipalju palka, aga ma tunnen, et selles töökohas oleks mu vastutus suurem, mistõttu võiks mu palganumber olla see.”

“See on minu jaoks suur samm edasi, mistõttu võiks mu palk olla see…”

“Ma olen käinud veel ühel vestlusel ja seal pakuti mulle sama töökoha eest niipalju rohkem. Äkki on meil ruumi kompromissi jaoks, mis oleks mõlemale poolele kasulik?

Mis on su nõrkused?

“Prioriteetide paikapanek on miski, mis on mulle varem muret valmistanud. Kuid nüüd olen ma mõnda aega praktiseerinud seda, et iga päeva lõpus panen ma paika eesmärgid järgmiseks päevaks ning see on hästi õnnestunud. Kavatsen seda jätkata ka oma uuel töökohal.”