Allikas BuzzFeed jagavad inimesed oma lugusid sellest hetkest, kui nad said aru, et nüüd nad on vanad. Eks see hetk on kõigil erinev ja tunne sel ajal ka, kuid nende inimeste lood on päris naljakad ja paneb mõtlema, millal see hetk küll endal kätte jõuab.

“Sain aru, et ma olen vana, kui poekassas küsis üks ärevil praktikant minu dokumenti. Sünniaastat kontrollides aga ei suutnud ta oma naeru tagasi hoida ja ütles mulle rõõmsalt, et ma olevat sama vana kui ta ema.”

“Ma töötasin suvelaagris noorte inimeste kasvatajana, kes rääkisid ühel hetkel Facebooki kasutamisest ja midagi sinna sõprade lisamisest. Nad jäid vait, kui ma üritasin vestlusesse sekkuda ja uurisid mult imestunult, et kas ma üldse tean, mis see on. Ma olen 30aastane ja nad arvasid, et mul pole sotsiaalmeediast õhkõrna aimugi.”

“Mu õetütred vaatasid mind kui poolearulist, kui ma küsisin neilt kella ja koputasin samal ajal demonstratiivselt vastu oma rannet, nagu ikka tehti mõni aeg tagasi, kui taheti kellaaega teada.”

“Sain aru sellest, et ma pole enam nii noor nagu ma arvan end olevat hetkel, kui ma olin oma venna pulmas ja avastasin end koos oma vanavanematega kurtmas liiga kõva muusika üle. Ka arvasin ma, et tantsusaalis on liiga pime ja me võiks kuidagi valgust juurde lisada. Mu vend ei olnud sellega nõus. Ta on minust viis aastat vanem.”

“Ma määrisin leivale võid ja sellest tegevusest läks mu selg mitmeks päevaks paigast ära. Täitsa lõpp.”

“Ma töötan ülikoolis õppejõuna ja nägin poisse jalgpalli mängimas. Kaugelt vaadates tundusid nad väga kompud. Neile lähemale jõudes avastasin õudusega, et vanuse poolest võiksin ma vabalt olla nende ema.”

“Mu tütar küsis minult, kas ma näen maailma must-valgena.”

Allikas: BuzzFeed