Kahjuks ei soovi enamik mehi oma naisukesi tundide viisi kaisus hoida, sest mehed on teatavasti sellise iseloomu ja mõtlemisega, et nad on eesmärgile orienteeritud, aga kaisutamine ei vii tihtipeale kuhugi. Sellepärast mehed seda eriti teha ei viitsigi.

Aga peale kaisutamise on olemas ka muid vahvaid asju, mida koos teha ja need võiksid meestele isegi rohkem huvi pakkuda, kui niisama kaisus lebamine. Eks sa ise tunned muidugi oma meest kõige paremini, aga kui sul on mõtted otsas ja tuju on paha, sest sa pole ammu tundnud mehepoolset lähedust, siis katseta alljärgnevaid asju.

1. Kreemita ennast sisse mõne eriti hästi lõhnava niisutajaga ja palu mehel end masseerida. Sinu mõnus pehme keha erutab teda kindlasti.

2. Kingi talle paar meelast suudlust ja võid kindel olla, et ta ei suuda lõpetada.

3. Paku mehele, et teed peale väsitavat tööpäeva talle seljamassaaži. Sel viisil saab ka tema nautida füüsilist lähedust. Võite ka teha kokkuleppe, et ühel kindlal päeval nädalas saate mõlemad osaks eriti intiimsest massaažist.

4. Tehke koos paarikeste joogat. Lisaks painduvuse arendamisele on mitmed poosid sellised, et te peate olema üksteise vastas või aitama teineteist.

5. Tantsige! Te ei pea minema mõnele spetsiaalsele tantsukursusele, pange lihtsalt käima meeldiv muusika ja laske end vabaks.

Allikas: YourTango