Jäär

Jäär on väga töökas ega lõpeta kunagi mitte midagi enne, kui see on täielikult lõpule viidud, vahet ei ole, kui kaua selle jaoks aega läheb. Jäära sodiaagimärgist inimene võib väga kiiresti jõuda lahendusteni, milleni teised ehk ei jõuakski. Ta läheneb oma eesmärgile sihikindlalt, ületab kõik tee peal olevad takistused ja jõuab alati kohale.

Vähk

Vähk on küll ääretult emotsionaalne ja ülevoolav, aga samas ka tohutult kirglik, mistõttu ta suudabki saavutada oma püstitatud hullumeelseid eesmärke, sest nende taga on suur soov nendeni jõuda. Vähi tähtkujust inimesed soovivad kõigile enda ümber olevatele inimestele ainult parimat ja ei kohku millegi ees, et neile parimat pakkuda.

Lõvi

Lõvi armastab tähelepanu ja kõige õnnelikum on ta siis, kui saab särada mõne saavutuse tõttu. Lõvi tahab, et kõik teda teaksid ja tunneksid, sellepärast on tal ka suured eesmärgid, mille poole ta püüdleb juba väiksest peale. Kui sa jääd talle tee peale ette, võib see halvasti lõppeda.

Neitsi

Kui Neitsi tahab midagi saavutada, ei kohku ta tagasi mitte millegi ees ja saavutab oma soovitu vahel ehk ebameeldival viisil teiste inimeste jaoks, kuid talle endale on kõige olulisem see, et ta on selle saavutanud! Neitsi võib aga oma eesmärkide saavutamisega olla väga aeglane, mistõttu võib tunduda kärsitumatele inimestele, et nad ei jõuagi sinnamaani. See on aga puhas vale, sest Neitsi on ikkagi sihikindel, ehkki see ei pruugi alati välja paista.

Veevalaja

Veevalaja võitleb alati õigluse nimel. Ta ei kannata ega suuda taluda seda, kui kellelegi tehakse liiga. Ta on esimene, kes kiusajale vastu hakkab. Veevalajad ajavad õiglust taga igas eluvaldkonnas. Eriti oluline on nende jaoks perekond ja sõbrad, kelle jaoks nad on kõigeks valmis. Nende väike mure seisneb selles, et nad unustavad pahatihti ära enda eest hoolitsemise, sest tahavad üle kõige, et nende jaoks kallitel inimestel oleks kõik korras.

Allikas: Awarenessact