Sest see viitab täielikule teievahelisele usaldusele! Nii lihtne see ongi. Puuksutamine on alati natuke riskiga tegevus, sest sa kunagi ei tea, kas sealt tuleb ainult sooja õhku? Kas see lõhnab pahasti? Või on see hais hingemattev?

Kui sa julged sellise riski võtta oma partneri juures, näitab see talle, et sa usaldad teda täielikult. Kui sul on probleemne seedeelundkond, siis ehk ei ole alati kõige vajalikum kõik need puuksud oma kallima juuresolekul välja lasta, aga kui vahel juhtub väike õnnetus, siis ei ole sellest tegelikult midagi hullu.

Kui kogu aeg kõiki puukse kramplikult kinni hoida, võib see tekitada hiljem suuri ja ebameeldivaid kõhuvalusid. Kui see tundub sulle ikka väga imeliku asjana, mida teha, siis mõtle hetkeks — kas sa oled sama jäärapäine ja kramplik ka teistes eluvaldkondades? Kas see ikka tuleb sulle kasuks?

Muidugi on peeretamiseks oma aeg ja koht, aga ennast ei pea mõnusas keskkonnas ainult oma kalli inimese juuresolekul tagasi hoidma. Kui ka tema pole julgenud seda siiamaani teha, siis räägi talle, et sinu meelest te võiksite mõlemad ennast vabamaks lasta. Ta hindab seda vestlust kindlasti väga!

Allikas: Awarenessact