Tarbimisajastul võiks asjade asemel poetada kingikotti hoopis mõnusaid hetki ja meeldejäävaid emotsioone, mis veel kuid hiljem kingisaajal naeratuse näole toovad. Uuenenud Kalev Spa värskelt avatud e-poest leiab kingikotti midagi erilist igale pereliikmele.

Lapsele

Asjadekeskses maailmas võivad lapsed jõuluvanalt tõepoolest uut mänguasja, nutikella või muud moodsat vidinat soovida, kuid pärast paari tundi, paremal juhul paari päeva, väsivad nad uuest asjast, mis jääb kasutult riiulile tolmu koguma. Küll aga on maailmas vähe lapsi, kes vees hullamisest tüdinevad. Seepärast on väärt kingituseks veekeskuse pääsmed. Lapsi rõõmustavad uuenenud Kalev Spas eraldi lasteala ja neli vinget liutoru, mis viivad adrenaliini lakke ka emal-isal.

Ja kes ütles, et ainult vanemad saavad ilusalongis lõõgastuda? Põnevaks kingituseks pere noorimatele pakub Kalevi ilusalong Ilu & Tervis Tutti Frutti massaaži, mis on magus, mõnus ja eksootiline nagu samanimeline komm. Pärast massaažikogemust on kõikidel printsessidel ja printsidel sära silmis!

Kallimale

Kallitest parfüümidest, käekelladest ja ehetest veelgi väärtuslikum on ühine aeg. Sel aastal leppige kokku, et traditsioonilisi kingitusi jõuluvana tooma ei pea. Selle asemel valige kalendrist kaks päeva, mille mõlemad vabaks võtate ning hoopis Kalev Spa hotelli ja veekeskusesse kaamoseaega nautima lähete. Saun, veekeskus, hooldused, mõnus õhtusöök Allee restoranis, öö mugavas voodis pehmete patjade ja koheva teki all õndsat und nautides ning rikkalik hommikusöök puhanuna ärgates. Kõlab nagu Shangri-La!

Paarile

Mõtled, mida kinkida pojale ja tema elukaaslasele või tütrele ning tema uuele silmarõõmule? Argimurede unustamiseks ja tõeliseks lõõgastuseks sobib paaridele kinkida Sauna-Oaasi kolme tunni pääse koos veekeskuse külastusega. Imelises oaasis voolab aeg rahulikus rütmis ja külalisteks on vaid täiskasvanud, kes hindavad privaatsust ning mugavust.

Sauna-Oaasis saab nautida erinevate temperatuuridega basseinide lõõgastavat mõju, kuid pääsme omanikele on avatud ka uks veekeskusesse, kus 50-meetrises basseinis pulssi kõrgemaks ajada või liutorus lõbutsedes adrenaliinirohkeid hetki püüda.

Emale

Kõik emad väärivad ja väärtustavad aega iseendaga. Seepärast on neile hinnaliseks kingituseks päevaspaa, mis võimaldab valida mitmekülgsest ilumenüüst just kingisaajale sobiva paketi.

Minipuhkus sisaldab näiteks veekeskuse ning täiskasvanutele mõeldud sauna- ja lõõgastusala Sauna-Oaas külastust ning taevalikku hooldust salongis Ilu & Tervis. Olgu selleks Guinot’ näohooldus koos küüntehooldusega või hoopis kehakoorimine loodusliku käsnkõrvitsa kiuga, millele järgneb lõõgastav ja stressi maandav massaaž luksusliku mandliõliga.

Isale

Kui isale meeldib anda uusaastalubadusi, mis seotud tervislikule elustiilile pühendumisega, siis toeta teda sel teel ja poeta kuuse alla spordiklubi ning veekeskuse täisteenuse pääse või lausa kuukaart. Täisteenuse pääse annab kingituse saajale ideaalse võimaluse osaleda rühmatreeningus ja minna pärast seda veekeskuse lõõgastusalasse ning saunadesse keha ja vaimu kosutama. Et uus elu saaks uuel aastal veelgi pühendunumalt alata, lisa juurde kehaanalüüs personaaltreeneriga. Viimane annab enne tõsiseid treeninguid ülevaate organismi tervislikust seisundist ja juhised, millest lähtuda nii toitumisel kui ka treeningutel.

Kui aga isa hindab lõõgastavaid hetki, siis kingi talle aeg iseendaga ehk päevaspaa. Meespere tunneb rõõmu paketist Hetk iseendale, kus Sauna-Oaasi ja veekeskuse külastamisele järgneb lõõgastav pooletunnine massaaž ilusalongis. Kõigest mõnetunnise lõõgastumise järel tunneb kingisaaja end taevalikult.

Vanavanematele

Olgu kingisaajaks vanaema või vanaisa – basseinis lõõgastumisest, vee teraapilisest mõjust ja tervistavatest saunadest tunnevad rõõmu mõlemad. Kui kingitegija ise ei oska veekeskuse eri pääsmete vahel valida, siis on päästev lahendus rahaline kinkekaart.

Perele

Selle asemel, et igale pereliikmele eraldi kingitust teha, saada terve pere koos kvaliteetaega veetma. Kalev Spa perepääse sobib imehästi kingituseks, kui peres kasvavad lapsed, kes armastavad veekeskuses hullata ja vingetest liutorudest alla lasta. Täiskasvanud külaline hindab kindlasti ainulaadse 50-meetrise basseini võlusid, erinevaid väiksemaid basseine ja saunade tervistavat mõju. Perepääsmega saab veemõnusid nautima minna kaks suurt ja kuni kolm väiksemat veefänni.

Jaga
Kommentaarid