“Varem olime kasutanud lapsehoidjatena ainult meie vanemaid, aga seekord ei saanud keegi neist tulla. Seetõttu otsustasime panna üles kuulutuse ja üsna pea vastas üks neiu, kes oli nõus samal õhtul meie poole tulema.

Meil ei olnud aega teisi pakkumisi kaaluda, sest mind oldi just töö juures edutatud ja ma tahtsin väga seda oma naisega tähistada.

Kui lapsehoija saabus, ei suutnud ma vist oma näoilmeid kontrollida. Ta oli 22aastane ulme seksikas näitsik. Tõeline iludus.

Kui me tähistamiselt hommiku poole tagasi jõudsime, hakkas ta koju sõitma, kuid tema vana ja päevinäinud auto ei käivitunud. Otsustasin, et viin ta koju, mu naine oli sellega nõus. Ta tahtis peale pikka tähistamist lihtsalt magada.

Tee peal oli juhtunud õnnetus, mille tõttu pidime me pikka aega ummikus istuma. Saatsin naisele sõnumi, et mul läheb koju jõudmisega aega.

Kui me lõpuks jõudsime lapsehoidja koduni, kallistas ta mind tänutäheks. Ta oli peenike, seksikas ja väga mõnusate kehakumerustega. Üks asi viis teiseni ja me suudlesime. Järgmine asi, mida ma mäletan on see, et me seksisime tema elutoa põrandal.

See oli mu elu parim seks. Oma naisega pole ma mitte midagi sellist kogenud. See naine lasi end igalt poolt võtta ja nautis mind üle kõige. Ma ei suuda seda isegi ilma totra naeratuseta meenutada.

Olen sellele iga päev mõelnud, aga me pole enam kohtunud, sest meil pole tükk aega lapsehoidjateenust vaja olnud.

Paar päeva tagasi saatis ta mulle sõnumi, et ta on vist rase. Ta lubas rasedustesti teha, aga pole minuga hetkel ühendust võtnud.

Ma enam üldse ei tea, mida teha. See oli kõige imelisem seks minu elus ja ma tahaksin kogeda seda iga päev mitu korda. Aga lapsi ma küll enam ei taha, mul on neid juba kolm… Ja ma ei taha neid maha jätta, ma armastan neid üle kõige.

Naisega saame ka suurepäraselt läbi, aga oi… kui vaid saaks mõni kord elus olla veel sellises vahekorras…

Allikas: The Sun