Meeste kohta levib neli müüti, mida enamik naisi üpris kindlalt usub, kuid see on meeste suhtes väga ebaõiglane. Kas aimad juba, millised need on?

Mehed soovivad kallimaks naist, kes on neist rumalam

Kahjuks arvavad paljud naised, et mehed saavad end nende kõrval hästi tunda ainult siis, kui on neist targemad. Kuid see pole üldse nii! Niimoodi võivad arvata ainult tõelised macho-mehed, kelle aruraasukese saaks ühe käe sõrmedel kokku lugeda. Intelligentsed mehed soovivad enda kõrvale ikkagi samaväärset partnerit.

Mehed ei soovi areneda

Jällegi, täielik vale. Kui mehel on tõeline soov muutuda, siis seda ta ka teeb. Kui aga naisel on soov, et mees muutuks ja mehel ei ole, siis ta ajab sõrad vastu. Kui sinu meelest on mehel mõni omadus, mis on tervistkahjustav või üleüldiselt halb, siis sa ei saa kahjuks nõuda, et ta muutuks, sest tagajärjed ei ole üldse head. Sa saad ainult soovitada ja nõu anda ning loota, et ühel hetkel taipab ta ise.

Mehed kardavad püsisuhet

Nad kardavad seda ainult siis, kui nad tunnevad sisimas, et ei ole selleks päriselt valmis või on nende sarved maha jooksmata. Nad tunnevad seda loomulikult ka siis, kui nad ei ole koos selle täiesti õige naisega. See peaks ju tuttav tunne olema? Kui sinul on halvad kogemused, ei tähenda see kohe, et kõik mehed on ainult seelikukütid.

Mehed on tundetud ja emotsioonitud olendid

Kui sulle tundub nii, siis oled sa kohanud mehi, keda on kasvatatud mehed-ei-nuta vaimus, mis on väga halb kasvatusviis. Kuna paljud mehed kardavad, et kaotavad oma mehelikkuse, kui nad oma tundeid välja näitavad, siis sellepärast tunduvadki mehed tihti külmemad. Kuid õige ja armastava naise käte vahel võib avaneda ka kõige tuimem mees.

Allikas: YourTango