Austraalias, Sydneys elav ajakirjanik Jonica Williams otsustas eelmise aasta lõpus, et tahab iseenda ja oma laste jaoks parem olla, suuta liigutada end aktiivsemalt ja tunda end paremini.

Ta pani end kirja kohaliku spordiklubi rühmatrenni, kuid arvatavasti tegi ta juba kirjapanekul vea, sest valis kõrge intensiivsusega intervalltreeningu, mis juba kõlab nii, et algajatele see küll ei sobi.

Ta oli suutnud vaevalt treeningsaali siseneda, kui juba läks kõik viltu. Williams ei ole kunagi eriti spordi vastu huvi tundnud, kuid ei ole ka tüse. Enda ümber nägi ta aga väga saledaid naisi ilusates spordiriietes ja ta mõistis kiiresti, et ei suuda seal ruumis enam minutitki olla. Ta tundis, kuidas ta silmad valguvad pisaraid täis ja ta jooksis kiiresti trennist välja.

“Ma nägin kõiki neid naisi enda ümber, kes olid treenitud, ei väsinud ära ja nad nägid nii ilusad välja. Ma tundsin, kuidas ma ei sobi nende hulka ja see tegi mind kohutavalt kurvaks,” räägib Williams.

Ta istus autosse, kuid ei suutnud pool tundi koju sõita, ainult nuttis. Ta ei pea ennast muidu häbelikuks, kuid seal ruumis nende naistega koos olles muutus järsku miski tema sees ja ta muutus väga ebakindlaks. Hiljem rahunedes jagas ta oma kogemust ka Facebookis enda lehel, kus sai palju toetavat tagasisidet.

“Jõusaal ongi kohutav! Kui sa ei näe välja nagu elusuuruses nukuke, tehakse sind kohe pilkudega pihuks ja põrmuks,” ütles üks.

Teised kommenteerijad väitsid, et on kunagi täpselt sama läbi elanud, kuid et naine võiks pea püsti hoida ja mitte teha välja sellest, millised teised tema ümber välja näevad, vaid keskenduda oma eesmärgile.

Allikas: DailyMail