"Olin hiljuti tutvumisportaalis BADOO. Nüüdseks olen oma konto sealt kustutanud. Miks? Sest sealsed mehed ei otsi midagi tõsist! Kõik seal mõtlevad vaid vasakule.

Mina uudishimust proovisin seal suhelda ühe usbekist mehega, kes elab hetkel Tallinnas. Kuid tema osutus sellisks tüübiks, kes mitte millelegi ei vastanud samaga ega tänanud mind positiivsete asjade eest. Nt: mina kirjutasin temale, et olen nii piltidelt, Youtube videotest näinud Usbekistanist palju. Ja et mulle meeldib tõesti Usbekistan, kuigi olen vaid jah piltidelt, tvst, ja Youtube'ist näinud.

Ja näinud ka nende rahvatantse ja kuulnud nende muusikat jne. Aga tema ei hinnanud ainsatki minu positiivset arvamust. Ei ta tänanud mind, et tema kodumaast nii palju häid asju kirjeldasin ega kiitnud Eestit vastu.

Oli nii külm. Ainus, mida ta kindlalt tahtis, oli see, et läheksime võimalikult kiiresti-kiiresti perekonnaseisuametisse registreerima abielu. Kuigi me polnud kordagi silmast-silma teineteist näinudki. Korrutas, et tema tunnustab ja hindab minu positiivseid omadusi alles peale registreerimist! Kui aga talle vastasin, et me peame enne ikka teineteist tundma ka natuke, siis sai vihaseks! Ja keeldus minuga suhtlemast. Sain aru, et tema on selline tüüp, kelle jaoks naine peab olema orja tasemel madal olend, mitte inimene.

Kui mees juba ENNE kohtumist (ja enne "pulmi") selliselt käitub, siis peale jah-sõna minu poolt, ta poleks iialgi muutunud. Siis oleksin olnud vaid ta omand ja mul poleks iialgi sõnaõigust olnud.
Uskumatu, et Kesk-Aasias on praegusel sajandil sellise mõtteviisiga mehi! Arvasin, et vaid araablased on sellised!"