“Ma väga naudin meestega suhtlemist ja nendega koos olemist, juba teismeeast saati. Mul on olnud mitmeid meessoost sõpru, kellega mul on olnud tõeliselt lahedaid aegu — oleme käinud kinos, pidudel, söömas, rääkimata lugematutest üksteise pool külaskäikudest, kus oleme tundide viisi rääkinud maast ja ilmast. Need on mu elu ühed parimad ajad!

Kõik need sõprused on tänaseks läbi. Miks? Sest varem või hiljem on eranditult iga mees üritanud minuga magada, ühel või teisel viisil. Mitmed on hiljem tunnistanud, et ei saanud aru, et ma tahtsin ainult sõber olla, teised aga on öelnud, et ajapikku tekkisid neil minu vastu tunded.

See on minu jaoks mõistmatu. Ma nägin neid kõiki ainult sõpradena ega tahtnud nendega midagi teha, ma tõesti naudin meeste seltskonda. Ma ei oodanud neilt komplimente ega seda, et nad söögikohas mulle välja teeksid, tahtsin lihtsalt toredat sõprussuhet.

Ajapikku olengi kaotanud kõik oma meessoost sõbrad, sest olen aru saanud, et ega ükski neist ei taha minuga ainult sõber olla, mis on väga kurb.

Mehed, palun öelge — miks te ei suuda naistega sõbrad olla? Miks on alati vaja midagi rohkemat?”