Mitmed Eesti naised on aga hoopis teisel arvamusel. Naistekas uuris järgi, mida mõtleksid viis naist, kui nende mees püstitaks neile sellise armastusavaldusega plakati.

53aastane Mari ei hoia emotsioone tagasi: “Minu esimene reaktsioon oleks küll, et mis käkiga mees nüüd hakkama on saanud, et sellise asja püsti pani? Eks see venepärane värk ole, eestlased sellist asja ei korraldaks. No võib-olla ainult siis, kui ollaksegi täiesti vastarmunud. Või oleks midagi sellist aktsepteeritav ehk ainult abieluettepaneku ajal, aga siis võiks need sõnad “ma armastan sind” olla pigem mõnes huvitavas valgusšõus.”

39aastase Kairi reaktsiooni ei saa kaheti mõista. “See oleks õudne!” ei hoia Kairi end tagasi. “Kui mehel on väga vaja armastust avaldada, siis see peaks olema anonüümne. Me läheks tülli, kui mees midagi sellist teeks. Õudne, õudne, õudne.”

22aastase Keili meelest on see idee jube. “Ma arvan, et kui mees sellist asja teeb, siis ta on äärmiselt uhkeldav ega tunne mind üldse. Siis on tal vaja teiste inimeste heakskiitu, mitte minu oma. Ma arvan, et siis ta tegelikult ei armasta MIND, vaid mõtet minuga koosolemisest ja sellest, et saab seda tervele maailmale kuulutada.

46aasane Reelika hakkab küsimuse peale naerma. “Piinlik oleks! Väga piinlik. Ma ei ole selline tähelepanuotsija. Kui mees midagi sellist teeks, ei tunneks ta mind ikka üldse.”

Kuid teisel arvamusel on 48aastane Svetlana: “Kui minu mees seda teeks, siis mulle meeldiks. Eeldusel, et ta on normaalne ja me oleme püsisuhtes ega plaani lahku minna.”

Lugejad, mis te arvaksite, kui teie mees teile sellise plakati laseks püstitada?