Kõigest mõned nädalad tagasi teatas paar, et nad astuvad tagasi ja soovivad edaspidi elada “finantsiliselt iseseisvat” elu. Šokeeriva uudise järel andis ka kuninganna Elizabeth II oma heakskiidu Harryle ja Meghanile ning lubas neil minna elama Kanadasse ja kuninglikest kohustustest kõrvale jääda.

Hiljuti avaldas aga printsess Diana endine ülemteener Paul Burrell, et Cambridge’i hertsoginna Kate on selle otsuse pärast Meghani peale kade, sest viimasel on nüüdsest võimalik elada palju vabamat elu.

Kui Burrellilt küsiti, kas Kate võib olla Meghani uue elukorralduse peale kade, vastas ta: “Ma olen kindel, et ta on.” Rõhutades mõlema kuningliku abikaasa elustiile tõdes Paul, kes töötas aastaid ka Harry ema jaoks, et Kate teab, mis tunne on olla palee seinte vahel lõksus. “Tema elu on palju rohkem piiratud kui Meghani oma.”

Pihtides, et ta ei süüdista paari tehtud otsuse pärast, ütles Paul veel: “Nad saavad vabaks. Nad saavad oma elud tagasi. Kuninglik olemine ei ole see, mis ta pealtnäha paistab.”

Allikas: Woman Magazine