"Ma olen 50aastane naine. Ma töötan kõvasti, mul on kodu ja hea elu, aga ma kahetsen nii väga seda fakti, et ma otsustasin mitte lapsi saada. Ma ei suuda uskuda, et mu elu on selline. Nooremana soovisin ma väga, et mul oleks kasvõi üks laps.

Ma olen hetkel heas suhtes endast palju noorema mehega. Me ei ela koos, aga ta on päris kindlasti kõige armsam ja toredam mees, keda ma üldse kunagi kohanud olen.

Teda ei huvita, et me ei saa koos kunagi lapsi, sest mina ei ole enam selleks võimeline ja kõik muud valikud on kahjuks rahaliselt liiga kallid.

Ta küll ütleb, et teda ei huvita, aga ta alati tegeleb oma sõprade lastega hea meelega ja ma väga kardan, et kui ta minuga jääb, siis on tema tulevik täidetud samasuguse kahetsusega nagu minu olevik.

Ma olen elu jooksul teinud kaks korda aborti, samuti on mu rasedus katkenud kahel korral. Ma pole kindel, kas ma olen nendest kogemustest üldse vaimselt taastunud. Ma sain küll oma elu joonele, aga teatav tuimus on alles jäänud.

Ma ei tea, kuidas nüüd edasi minna. Ma kahetsen otsust mitte lapsi saada ja ma ei taha, et mu praegune armsam peaks samasugust kahetsust tundma. Aga ma ei taha lahku ka minna, meievaheline armastus on suur ja tõeline."

Allikas: The Guardian