Naine kirjutab, et tema mehe ema suri sünnitusel ja ta saab aru, et mees on väga murelik ja närvis. Lisaks mehele on tohutus ärevuses ka mehe isa, kes on võtnud oma südameasjaks keelata ära naisel sünnituse ajal epiduraali kasutamise.

“Ma keeldun lubamast neid oma sünnitustegevuse juurde,” kirjutab naine Redditis. Mees sundis teda kirjutama valmis ka testamendi. Ka palus mees, et naine filmiks ennast rääkimas, kui õnnelik ta on nende ühise lapse üle, et juhul, kui sünnitusel midagi juhtub, jääb lapsele mälestus emast videote näol.

Kuid kui mees hakkas kõiki naisi asju läbi vaatama ja soovis, et naine paneks ükshaaval kirja, mida ta soovib lapsele jätta ja mida oma perekonnale tagastada, pani naine jala maha ning keeldus.

Ta on võtnud mehe muret tõsiselt ja pani talle juba oma raseduse alguses aja terapeudi juurde. Mees vannub, et käib seal kaks korda nädalas, aga naise meelest ei ole see tõsi, sest mehe käitumine, hirm ja soovid on aina hullemaks muutunud.

“Minu rasedus on olnud täielikult murevaba ja ma lihtsalt keeldun uskumast, et ma suren paari nädala pärast,” kirjutab naine. Küll aga muudab mind ärevaks, et minu kallim ja tema isa näivad selles täiesti veendunud olevat.

Ta ütleb, et see ei muuda tema suhtumist sünnitamisesse kuidagi kergemaks.

Allikas: DailyMail