Mis rituaalid need sellised siis on? Ära muretse, need ei ole mitte midagi ületamatut, need muudavad sind paremaks inimeseks nii enda kui teiste jaoks. Kui sina oled õnnelik ja rahulolev, on seda näha ja seda kergem on oma ellu ka armastust leida.

Hakka ennast armastama

Jah, see võib alguses raske ülesandena tunduda, aga kahjuks ei saa keegi teine sind armastada, kui sa ise seda ei tee. Alusta väikestest sammudest, mõtle näiteks iga päev, milles sa tubli olid või vaata peeglisse enesekindlalt ja tunnista endale, et oled tõesti ilus.

Mediteeri

See aitab kohaolekuga. Väga oluline on õppida elama hetkes.

Väljenda tänulikkust

Väljenda seda enda ja teiste suhtes igapäevaselt. Hea on mõelda hommikuti üles ärgates või õhtul magama minnes (kuidas iganes sul endal mugavam on), mille eest sa tänulik oled.

Hakka päevikut pidama

Ükskõik, millises vormis. See on imeline abivahend enesearengu teekonnal. Kirjuta näiteks kord nädalas üles oma õnnestumised ja ebaõnnestumised, või pea hoopis tunnetepäevikut.

Visualiseeri

Kujuta ette, et oled juba armastuse ja õnnelikkuse seisundis. Mõtle, kuidas sa ennast siis tunneksid. Kujuta ette, et oled juba leidnud enda kõrvale kõige kallima ja olulisema inimese, kellega seda eluteed jagada. Kui sa oskad visualiseerida oma soove, on ka palju suurem tõenäosus, et need lõpuks täituvad päriselt.

Allikas: YourTango