Kuigi on teatud asjad, mida saad teha, et kellegi suudlustehnikat parandada ja seda veidi rohkem oma stiiliga kohandada, ei ole just kuigi palju, mida saad teha, kui ta ei ole ise valmis muutuma. Mõned halvad suudlejad süüdistavad hoopis sind ja teised ütlevad, et nende suudlusstiili on varem kiidetud (see on vale). Kui tegemist on aga hügieeniprobleemiga, pead seda lihtsalt ausalt välja ütlema. Kui sinu partner on aga valmis uusi nippe õppima, oled õiges kohas.

Harjutamine

Kasuta seda kui vabandust, et suudelda tihti ja palju. See on asi, mida tõepoolest saabki ainult harjutamisega paremaks muuta ning ei ole võimalik ilma praktikata õppida. Vahel inimesed lihtsalt ei tea, mida nad teevad ja vajavad veidi rohkem aega, et oma rütm leida.

Juhi tema käsi

Suudlus, millesse on kaasatud ainuüksi huuled, ei ole piisav. Haara partneri käed ja juhi neid nii nagu soovid ja kuidas tundub kõige loomulikum. Lisaks aitab see partneri tähelepanu veidi hajutada ja vähendada intensiivust selles osas, mida ta parasjagu oma suuga teeb (liigselt intensiivne suudlus ei ole hea mõte!).

Ütle, mida ta tegema peab

See ei pea olema ebamugav või õel, kui tahad partnerile teada anda, kuidas ta sind suudelda võiks. Muuda see seksikaks ja ütle näiteks midagi sellist: „Mulle meeldib, kui sa mind nii suudled“ ja näita talle täpselt, mida mõtled. Võid samuti pakkuda välja, et ta imiteeriks sind ning muutke see mänguks.

Võta ohjad enda kätte

Kui partner on liiga intensiivne või liigub liiga kiiresti, ole ise algataja rollis. Kui sina liigud aeglasemalt, kohaneb ka tema sinu tempoga.

Pidage pause

Tunniajane suudlemismaraton võib küll olla lõbus, aga väsitav. Astuge hetkeks sammuke tagasi ja arutlege, mis just juhtus, mis teile mõlemale meeldis ja mis pigem ei meeldinud. See on teie mõlema võimalus leida, mis mõlemale kõige paremini sobib.

Ärge kiirustage keeltega

Keelte mängu kaasamine võib olla äärmiselt seksikas, aga samuti minna väga kiirelt väga valesti. Õppige kõigepealt üksteise stiile tundma ja saavutage ühine rütm enne kui asjad intensiivsemaks muudate. Kui su partner surub koheselt oma keele sinu suhu (tüüpiline), tee paus ja ütle, et liiguksite selleni järk-järgult. Aeglane, kontrollitud suudlemine on tunduvalt seksikam kui kiirustatud ja segane.

Meenuta talle suudlemise olulisust

Mõned inimesed ei näe suudlemist kui kunsti – see on kõigest üks seksuaalsete tegevuste esimestest sammudest. Kui suudlemine on sinu jaoks aga erilisema tähtsusega, anna ka partnerile seda teada. Ta ei pruugi isegi aru saada, kui väga sa seda naudid ja kui oluline see sinu jaoks on. See on samuti hea viis saada teada, mida partner sellest arvab ning mis talle meeldib.

Allikas: The Everygirl