See vibraator stimuleerib kliitorit lausa üheteistkümnel erineval viisil, lubades erutavat pulseerimist, mis viib naise loetud minutitega tippu ja seda saab kasutada ka vee all.

Internetikeskkonnas Amazon on naised vibraatorit hinnanud kõrge skooriga, lausa 4,2. Üks arvustus on eriti silmapaistev, kus naine kirjeldab ostetud vibraatorit lausa "jõuluimena".

"Ma olin seda ostes veidi skeptiline, sest mul on olnud palju erinevaid seksmänguasju, ja igas ühes neist olen ma mingil põhjusel lõpuks pettuma pidanud. Kuid see vibraator muutis kõike."

Naine jätkab muinasjutulise kirjeldusega, kus ta üritab edasi anda täpset tunnet, mida vibraator tema kehas põhjustas. Tema sõnul on see võrreldav imelise suuseksiga, mis puudutab ta hinge ja samal ajal on tal hetkega käes vastused kõikidele oma probleemidele.

"Ma olen 99% kindel, et ma käisin hetkeks ära teises maailmas."

Samuti kiidab naine seda, et ta ei pea enam kunagi patareide ostmiseks keset mõnu kodust välja minema, sest vibraatorit saab laadida. Oma arvustuse lõpetab ta sõnadega: "see on jumala kingitus. Ostke see endale!"

Ka teised naised ei olnud kiitvate sõnadega kitsid. Ühe teise naise sõnul läks tal aega kõigest paar minutit, et paradiisi jõuda, järgmise arvustaja sõnul nautis ta väga intensiivset orgasmi.

Naised, kuidas teil lood vibraatoritega on? Kas olete leidnud juba oma jumala kingituse?