Juuksed hakkavad kergemini katki minema: kuna paljud kuivšampoonid sisaldavad mingis koguses alkoholi, muudab selle tihe kasutamine juukseid kuivaks, mis pikemas perspektiivis tähendab juuksekarvade murdumist.

Ummistunud karvanääpsud: kui sa kasutad tihti kuivšampooni ega pese oma juukseid niisama, hakkab peanahk lõpuks sügelema ja kipitama ning võib muutuda punaseks ja laiguliseks. See ei tähenda midagi head. Lõpuks võivad su karvanääpsud ummistuda, halvimal juhul on oht ka infektsiooniks.

Kõõm ja ketendav nahk: kuna kuivšampoon ja tavašampoon ei ole võrreldavad, siis kuivšampoon ei puhasta tegelikult su pead, jätab vaid mulje, et sinu juuksed on puhtad. Tegelikult on asi sellest väga kaugel. Seetõttu jääb naturaalne õli sinu pähe kauemaks kui peaks, kuivšampooni alla, sest sa ei pese seda ära. Seega võib tekkida kõõm või hakkab peanahk ketendama.

Vähk: ehkki võib mõelda, et tänapäeval põhjustab vist kõik vähki ja vahet enam ei ole, siis hiljutised uuringud on näidanud seost munasarjavähi ja kuivšampoondes sisalduva talgipulbri vahel.

Allikas: YourTango