55aastane disainer on töödanud moevaldkonnas juba 1980ndatest aastates alates ja ta on märganud, et enamik inimesi käib poes kingi, tennniseid või saapaid valimas sooviga, et valitud jalanõud sobiksid absoluutselt kõikide nende riietega.

See on aga tema sõnul suur viga. "Mitte ükski jalanõupaar ei saa sobida iga riietusesemega," kinnitab ta. Tema sõnul ei peaks inimesel olema ainult üks paar jalanõusid.

"Kui sul on kolm erinevat lemmikut riietekomplekti, mis on oma olemuselt väga erinevad, peaks nende juurde käima ka kolm erinevat jalanõupaari."

Erani ütleb veel, et oluline on kingapoodi minnes valmis mõelda, mida sul täpsemalt vaja on. Suure valiku tõttu hakkavad inimesed pigem mõtlema, mida nad endale ihaldaksid ja praktiline mõtlemine jääb tahaplaanile.

Erani meelest on eranditult kõige hullem jalanõutrend UGG saapad ja teise koha saavad endale plätud. Seda just sel põhjusel, et UGG saapad on küll soojad ja tunduvad mugavad, aga kuna nad on niivõrd laia põhjaga, tundub iga järgmine saabas jalale kitsas. Plätudega on sama lugu. Kui neid jalanõusid palju kanda, võib juhtuda, et jalg muutub normaalsest veidi laiemaks.

Allikas: Insider