"Kohtusime naisega mõned aastad tagasi, kui me olime alles väga noored. Me armastasime koos klubides käia ja tipsutada. Olime alati vahekorras veidi vintis peaga. Ja ma olen avastanud, et ma ei suudagi temaga kainelt seksida! Ma ei saa aga olla koos inimesega, kellega voodielu ei klapi."

"Mu naine on keskmisest veidi rohkem korpulentne. See on mulle meie suhte algusest peale närvidele käinud. Lõpuks võttis ta mu sõnu kuulda, hakkas trenni tegema ja alla võtma. Kuid nüüd olen avastanud, et ta ei tundugi mulle enam atraktiivne. Pidin temast lahku minema, ma ei hakka ju talle ütlema, et võta uuesti juurde."

"Iga kord kui me tülitseme, tekib mul vastupandamatu soov magada oma naise sõbannadega, et talle ikka eriti palju haiget teha. Peale meie tülisid ei suuda ma oma naisega mitu nädalat magada. Seetõttu ütlesin veidi aega tagasi, et meie suhe on läbi. Kavatsen leida endale naise, kellega me iialgi ei tülitse. Te veel näete, see ON võimalik!"

"Naine võttis raseduse ajal kõvasti juurde. Lapse sünnist on möödas üle aasta, aga ta pole grammigi kaalust kaotanud ja tundub, et ta ei kavatsegi seda teha. Mul on liiga raske olla koos inimesega, kelle vastu mul puudub igasugune füüsiline tõmme. Ta on küll imeline lapse ema, aga kellegi muuna ma teda enam ei näe."

"Avastasin, et mu naine ei ole kahjuks eriti intelligentne milleski, mis puudutab poliitikat ja üleüldiselt maailmaasju ja ma ei suutnud enam koos olla inimesega, kes ei jaga ööd ega mütsi."

Allikas: DailyMail