"Ma ei suuda taluda, kui me vaatame abikaasaga televiisorist mõnda filmi või saadet, ta tuleb mind kaissu võtma, kuid hakkab ühel hetkel väga kõvasti hingama. Mul tõusevad ihukarvad püsti ja üldse mitte heas mõttes! See on rõve."

"Minu mees on muidu väga viisakas, aga vot söögilaua taga on ta vahel tõeline põrsas. Ta nagu unustaks ennast ära, hakkab sööma lahtise suuga, vahepeal kukub toit talle habemesse... Ükskõik kui palju ma talle meelde ka ei tuletaks, ta ei õpi viisakalt sööma. Kuid teiste inimestega koos olles ta nii ei käitu."

"Minu naisel on üks tõeline kiiks. Kui me käime toidupoes ja ma panen midagi kärusse, peab ta kohe hakkama seda ümber sättima. Tal on mingi oma süsteem, aga minu meelest on see tohutu ajaraisk, sest lõpuks me võtame nagunii need asjad ju korvist välja."

"Viskasin oma mehe magamistoast välja, sest ta norskab nii kõvasti, et ma jään kurdiks. Enne teda magamistuppa ja meie ühisesse voodisse tagasi ei lase, kui ta pole endale korralikult abi otsinud. Miks ma peaksin nii tohutult kannatama?"

"Kunagi armastasin ma ühiseid autosõite oma naisega. Kuid meie muusikamaitse on täiesti erinev ja me ei suuda jõuda ühisele otsusele, millist raadiojaama kuulata. Olen leidnud, et lihtsam on minna hommikuti ühistranspordiga tööle, kui et jälle temaga kaklema hakata."

Lugejad, mis teid oma kallima juures kõige rohkem häirib?