Suurem sekslelude populaarus järgnes Bill Clintoni ja Monika Lewinski skandaalile, mis muutis sotsiaalseid hoiakuid seksi suhtes. Praeguseks on kultuurilised normid avardunud ja teadlikkuse suurendamisel võime tänada 1990ndate seriaali „Seks ja linn” vabameelseid tegelasi. Järgmise sekslelude populaarsuse laine tekitas film „Viiskümmend halli varjundit”, mis pühkis tabu hõngu sidumismängudelt ja anaalnaudingutelt. Üllataval kombel tõstis film tupekuulid populaaruse tippu. Tupekuulid on tegelikkuses peamiselt intiimse tervise tooted, mis aitavad vaagnapõhjalihaseid tugevdada ja vähendavad põiepidamatuse muret. Kõrvalnähuks on võimsamad orgasmid. Ent tänu filmi peategelastele seostab enamik tupekuule erootikaga.

Kuhu sekslelude turg edasi liigub?

1970ndatel puudus sekslelude maailmas igasugune brändingu kontseptsioon ja Ameerika turul tegutses napp tosin tootjat ning edasimüüjat, kes ei teadnud erinevate materjalide ebatervislikust mõjust intiimpiirkonnale. Uskumatu, ent veel kümme aastat tagasi olid poeletid täis sekslelusid, mis hakkasid kuumenedes kleepuma ehk sulama. Selliseid tooteid ei olnud enam võimalik sanitaarnõuetele vastavalt puhastada. Sekslelud olid odavad, ebakvaliteetsed ja suunatud meestele videoriiulite kõrval huvi äratamiseks.

Nüüdseks on tarbijad teadlikud, et igasugust asja ei maksa enda sisse panna ja eelistatuim materjal on meditsiiniline silikoon. Sekslelude turg liigub üha rohkem seksuaaltervise edendamise suunas. Orgasmide positiivset mõju paarisuhetele ja indiviidi tervisele on palju uuritud ning lelude kvaliteet on seatud kõrgele pulgale. Tänapäeval teevad sekslelude tootearendust insenerid. Üheski ülikoolis spetsiaalset õppeainet ei ole, ent materjaliteadus on saavutanud tudengite seas äärmise populaarsuse. See on arenenud nii kaugele, et sekslelusid saab valmistada inimese nahale väga sarnasena mõjuvast silikoonist.

1990ndatel toimus sekslelude tööstuses revolutsioon ja nahavärvi toodete asemel täitusid poeletid värviliste leludega. Praegu ei ole roosa, lilla ega must sekslelu midagi innovaatilist. Värv muutis sekslelud lõbusaks. Järgmine revolutsiooniline samm oli veekindlate lelude turule toomine, mis muutis võimalikuks hullamise vannis või duši all. Peale selle muutus sekslelude pesemine kordades lihtsamaks, sest mootorid ei läinud kraani all enam rikki.Sellega sai tarbijate suur mure lahenduse.

Tänapäeva nutiajastul on saadaval nutikad sekslelud, mida saab äpi või häälkäsklustega juhtida.

Interneti olemasolu on nutiajastul saanud inimõigustega võrdväärselt tähtsaks. Kaubandusbuum on sekslelude turuosa hüppeliselt kasvatanud ja trend on tugevas kasvus. Musta Pantri perenaine Inna meenutab, kuidas ta aastaid tagasi Tallinna vanalinnas ühte sekspoodi sisse astus. Üks piinlikkus ajas teist taga. Kõik sekslelud olid klaasleti taga ja millegagi tutvumiseks pidi müüjaga vestlusesse astuma. Ühel 20-aastasel tütarlapsel oli seda väga piinlik teha. Isegi ei teadnud veel, mis meeldib ja mida õnnetundeks vaja on. Huvi oli suur ja tuli ära kannatada.

Olles müüja soovitusel ühe jänkuvibraatori välja valinud ja seda parasjagu uudistamas, astus sisse Inna ülikooli professor, kellega pidi järgmisel päeval suuline eksam toimuma. Kas teate seda tunnet, et kohe vajun piinlikkuse pärast maa alla? Enam piinlikum olla ei saanud ja pärast seda pole õnneks enam kunagi olnud ka. Õnneks välistab e-kaubandus võimaluse naabrit, tööandjat või õppejõudu sekspoes kohata ja igaüks saab muretult oma lemmiku valimisega tegeleda.

Kes on erootikapoodide kliendid?

Väike Eesti on oma mõttemaailmas vabameelsemaks ja teadlikumaks muutunud ning sekslelude abiga tuuakse suhetesse üha rohkem värskust. Sõbrannad räägivad omavahel suhteliselt avatult, milline nende voodielu kallimaga välja näeb. Kui pikk, jäme, kõver on partneri peenis ja mis stiilis hullata armastatakse. Sellest, mis aga vallatuste sahtlisse jääb, vaikitakse kui haud. Kui mõni naisterahvas proovib sõbrannadega sellest juttu teha, kiputakse koos uksepiitadega toast välja jooksma. Ajapikku muutub ka see. Seniks heidab erootikapood Must Panter valgust eestlaste lelueelistustele.

Veel viis aastat tagasi olid realistlikud sekslelud üle kogu maailma ääretult populaarsed. Nüüdseks on sekslelude tootearendus suunatud diskreetsetele leludele, mis on disainitud masseerima ja vibreerima strateegiliselt olulistel kohtadel, nagu kliitor ja G-punkt. Kokkuvõtlikult võib öelda, et suurem osa tööstusest on suunatud naiste naudingule. Teadupärast on naistel paarisuhtes keerulisem orgasmi saada ja seda eelkõige seetõttu, et mehed keskenduvad vaginaalsele penetratsioonile ja eelmäng jääb liiga lühikeseks. Naise kõige tundlikum erogeenne tsoon ehk kliitor jäetakse pahatihti unarusse.

Ka meeste toodetest on populaarseimad need, mis valmistavad suuremat rõõmu just temakesele. Üha suuremat populaarsust koguvad äpiga juhitavad sekslelud. Üllataval kombel on nutilelude klientideks eelkõige mehed, ent tooteid ostetakse naistele. Kaugjuhitavad lelud on suurepärased seksuaalfantaasiate vürtsitajad: hullamine avalikus kohas, distantsilt nautimine, kuidas naine pöördesse läheb – need on vaid mõned näited.

Erootikapoe klientide vanusevahemik on suur, jäädes vahemikku 20–76. 40. aastate teises pooles olevate paaride suhtes jääb seksuaalne lähedus igapäevaste kohustuste valguses tagaplaanile, ent vajab turgutamiseks seda enam erootikapoe toodete abi.

Kõige populaarsemad sekslelud eestlaste vallatuste sahtlis

Paaride vibraatorid Lelo Noa Cerise ja sinu ja tema vibraator Partnertoy Paaride vibraatorid vibreerivad suguühte ajal naise kliitoril ja viivad orgasmi uuele tasemele. Diskreetsed lelud on populaarsed nii nais- kui ka meessoost klientide seas ja lisavad koos hullamisele tublisti vürtsi. Kliitori stimuleerimine annab naisele 75 protsenti suurema tõenäosuse jõuda orgasmini.

Sinu ja tema orgasmikreemid Dragon ja Spartan

Loodud partneritele suguühte maksimaalseks nautimiseks. Spetsiaalse koostisega kreemid on valmistatud ainult looduslikest ühendistest ja ekstraktidest. Mees kannab vahetult enne vahekorda väikese koguse peenisele. Nauding ja tundlikkus võimenduvad kohe. Suguühte ajal mõjub orgasmikreem naise intiimpiirkonnale erutavalt. Mõlemad partnerid saavad täiendava naudingu osaliseks. Milline suurepärane viis ekstra tundlikkusega rutiini vürtsitada.

G-punktil ja kliitoril vibreeriv peenisekrae Baile

Baile muudab meheau võimsaks vibraatoriks. Peenisekrae hakkab vibreerima krae sees oleva anduri puudutusest. Pane peale ja hullamise ajal hakkab krae ise vibreerima. Kliitorijänku hakkab vibreerima nupuvajutusest.

Paki oma meheau eliidile vastavalt. Usu, see näeb välja ja tundub ülihea ning suurendab erutust seksi ajal! Parimaks nautimiseks kasuta koos libestiga.

G-punktil vibreeriv peenisekrae Men Extension

Men Extension on midagi erilist … See masseerib G-punkti ja Härra Big on see, kelle meheau transformeerub võimsaks vibraatoriks.

Naistel on sage mure, et nad ei jõua pahatihti G-punkti orgasmini. Men Extension lahendab selle mure ära! G-punkt asub tupe avast 2–7 cm kaugusel ja abimees vibreerib just õiges kohas. Peale selle on peenisemansett väga veniv.

Geisha Balls 2 tupekuulid

Tupekuulid treenivad vaagnapõhjalihaseid, mille tulemusena orgasmid tugevnevad, tupp on tihedam ja põiepidamatuse mure laheneb. Piisab ka viieminutilisest treeningust päevas.

Tupekuulidel on kolm kaaluvahemikku:

  • 1. tase ∼ 50 g sobib algajale
  • 2. tase ∼70 g sobib edasijõudnule
  • 3. tase ∼ 90–150 g annab eriti toonuses ja tiheda tulemuse

Kaasaegsed tupekuulid võnguvad liikumise ajal ja nendega ei pea tulemuste saavutamiseks ilmtingimata vaagnapõhja tõstmise harjutusi tegema. Treenimine on tehtud lõbusaks. Kanna tupekuule kodutööde tegemise või jalutuskäigu ajal. Silikoonist tupekuulide kasutamisel ära unusta veepõhist libestit!

Intense Hilari jänkuvibraator

Hilari on täpselt paraja suurusega ehk läbimõõduga 3,4 x 19 cm. Abimees masseerib kliitorit ja G-punkti 30 eri kiirusega vibratsiooniga, et leiaksid igal hetkel selle täpselt õige.

Jänkuvibraator on naiste lemmik ja lisandunud suure populaarsusega Musta Pantri tootevalikusse 2020. aastal.

Kliitori stimuleerija Satisfyer Pro 2 Next Generation

Satisfyer Pro 2 Next Generation on just see, mida naised soovivad. Oma ovaalse peaga, innovatiivse vaakumtehnoloogiaga ja puutevaba massaaži efektiga tagab lelu enneolematu naudingu.

Kliitori stimuleerijad on populaarsed nii soolonautlejatest naiste kui ka meessoost ostjate seas, sest teevad elemängu eriti lõbusaks.

Leidke kliitoril pehme ja mugava otsikuga sobiv koht, kus tunnete naudingulaineid kõige intensiivsemalt ja jätke seadeldis valitud kohale. Seadet ei ole vaja edasi-tagasi liigutada, see teeb kogu töö teie eest ära.

Massaažikomplekt Lover Lingam

Musta Pantri Lover Lingami kinkekomplekt on paaridele, kes armastavad teineteisele naudinguid pakkuda.

Komplekti kuuluvad

  • Tenga Egg Loveri mõnumuna, millega saab pakkuda oma kallimale ebamaist lingam-massaaži. Tenga Egg võib paista väike, kuid oma üliveniva materjaliga sobib ta kõikides suurustes meheaule. Mõnumuna on seestpoolt struktuurne, et stimuleerida meest kõige meeldivamal moel.
  • Satiinist armumask.
  • Shunga massaažiküünal. Põleta küünalt u 20 min ja vala sulanud massaažiõli kallima kehale. Tuba täitub iha tekitava aroomiga.

Miamori avatud jalgevahega seksikad stringid

Avatud stringe ostavad eelkõige mehed oma kallima üllatamiseks. Võiks arvata, et igasuguse sekspesu klientideks on eelkõige naised, ent tegelikkuses on nendeks enamasti mehed. Mehed armastavad silmadega ja sekspesu teeb kandjast tõelise võrgutaja. Miamor on selle hooaja klientide lemmiksekspesu.

Pikem erektsioon peeniserõngaga

Enamik mehi kogeb vähemal või suurema määral väljakutseid erektsiooni hoidmisega. Kuna mehed saavad orgasmi oluliselt kiiremini kui naised, siis temakese naudingu pärast nähakse vaeva erektsiooni võimsuse ja kestvuse pikendamisega. Erektsioonikreemid stimuleerivad peenise verevarustust ja kiirendavad erektsiooni teket. Peeniserõngad aitavad erektsiooni kauem hoida. Mees ei saa rõnga kandmisest füüsiliselt suuremat naudingut, naine see-eest küll.

Peeniserõnga eemaldamine naudingu tipphetkel võimendab mehe orgasmi tugevust. Win-win-olukord mõlemale ja seetõttu on kreemi ja rõnga kombod väga populaarsed. Peeniserõngaid on vibreerivaid ja tavalisi. Vibreerivad rõngad masseerivad suguühte ajal naise kliitorit ja suurendavad kordades temakese orgasmi saamise tõenäosust.

Erootikapoest otsitakse abi väga lihtsatele muredele

  • Kuidas voodis kauem vastu pidada?
  • Kuidas naine iga kord orgasmini viia?
  • Kuidas ennast rahuldada?
  • Kuidas orgasme võimsamaks muuta?
  • Kuidas suhte suurimat vaenlast – rutiini lõhkuda?

Leia enda jaoks parimad lelud voodielu vürtsitamiseks e-poest!

Tooted saabuvad pakiautomaati diskreetselt pakendatuna, ilma ühegi viiteta erootikapoele ja tuttavatega kohtumise pärast ei pea pakki kandes muret tundma.

Vallatuid naudinguid!

Jaga
Kommentaarid