Kui Dawn kohtus 2017. aasta juunis oma 18aastase poja Callumi 20aastase sõbra Takhari Aldridge’iga, tundis ta tema suunas koheselt tõmmet. “Ma ei suutnud kohe uskuda, et 18aastane noormees võiks minu silmis atraktiivne paista,” meenutab naine nende esmakohtumist. “Õnneks meeldisin mina talle ka ja nüüd oleme teineteisse totaalselt armunud. Paljud mõistavad meie suhet hukka, aga me ignoreerime seda.”

Purunenud abielu ja solvunud ämm

Loo teeb veelgi huvitavamaks fakt, et Dawn oli tol ajal veel abielus, aga 2018. aasta jaanuaris tema suhe laste isaga lõppes ning kahe lapse ema suudles esimest korda seitse kuud peale esmakohtumist tol ajal veel 18aastast Takharit ja nad on sellest hetkest alates paar olnud. “Ma ei suutnud seda uskuda. Mul polnud aimugi, et mina talle ka meeldin. Ma olin totaalselt pilvedes,” räägib naine. “Samal õhtupoolikul saatis ta mulle sõnumi, milles tunnistas, et tahtis mind suudelda juba siis, kui me esimest korda kohtusime.”

Peale seda vahetasid armunud salaja veel mitmeid sõnumeid, mille 18aastase poisi ema ühel hetkel avastas ja lapse maruvihasena kodust välja viskas. “Mu süda murdus. Takharil polnud mitte kuskil elada, mistõttu kutsusin ta meie juurde,” avaldas naine. “Järgmisena pidin rääkima ausalt loo ära oma pojale, aga ma kartsin seda väga.” Lõpuks võttis ta julguse siiski kokku ja Callum raputas vaid õlgu ning ütles, et tema arust on see täiesti normaalne. “Ma ei ole kunagi nii suurt kergendust tundnud.”

Kallim või ema?

Olles saanud Callumi õnnistuse, otsustasid Dawn ja Takhari kokku kolida, aga neid ootas ees palju kriitikat. “Kui ma avalikus kohas Takharil käest kinni hoidsin, vaatasid võõrad meid kõõrdi,” tõdeb naine. “Siis, ühel päeval vigastas Takhari oma sõrmenukki ja pidime haiglasse minema. Arst ütles, et “Ma vaatan teie poja käe üle.” Tundsin nii suurt piinlikkust ja ütlesin talle, et tegemist on mu kallimaga, ma ei ole tema ema. Ta vabandas ja ütles, et arvas seda sellepärast, et ma näen nii palju vanem välja.” Sarnaseid olukordi on nende suhte jooksul olnud teisigi.

Vaatamata nende 22 aasta pikkusele vanusevahele tõdesid mõlemad, et nad on õnnelikumad kui kunagi varem. "Kuigi Takhari ema ei ole meile oma õnnistust andnud, loodame väga, et ta ühel päeval seda siiski teeb," lisas Dawn. "Ma ei mõista, miks inimesed meie suhet hukka mõistavad, kui me oleme lihtsalt õnnelikud ja armunud. Suurema osa ajast me isegi ei mäleta seda vanusevahet."

Lugeja, avalda arvamust, kas sinu silmis on vahet, kui suure vanusevahega inimesed koos on? Kas armastus küsib vanust?