Pidage mõnda aega eraldi seksipäevikut

Kui teie suhtes on seks ikka veel oluline, siis pidage mõnda aega eraldi seksipäevikut. Saate pärast lugeda, mida teie partner arvas näiteks sellest ülikuumast nädalavahetuse seksimaratonist - äkki tema jaoks see ei olnudki nii kuum ja ta ootas selle lõppemist, et saaks hoopis pesu panna masinasse? Saate õppida nii mõndagi uut oma kallima kohta ja tema vajadusi paremini mõista.

Vaadake iga päev oma kallimale sügavalt silma

Võib tunduda imelik, aga see päriselt toimib. See muudab teid lähedasemaks ja pole üldse võimatu, et sügav silma vaatamine lõpeb eriti kuuma hullamisega linade vahel... Intiimsus on suhtes väga oluline.

Mängige tõde või tegu

Tuleta nüüd endale meelde, millal sa viimati seda mängu mängisid, kas teismelisena? Ja siis see oli üsna ebameeldiv mäng, eks? Nüüd on sul võimalus asja tunduvalt parandada ja teha sellest mängust hoopis enda versioon, mida koos kallimaga koos rõõmsalt mängida. Mõtle välja, mida sa tema kohta veel ei tea ja hakka aga küsima.

Tehke koos midagi, mida te kumbki veel varem teinud ei ole

Kui te olete pikka aega koos olnud, siis sellise tegevuse leidmine on kindlasti raske, aga mitte võimatu. Kindlasti on teil mõlemal salajasi unistusi, mida te pole veel täide viinud... miks mitte teha seda koos oma armsamaga?

Allikas: Thought Catalog