Näitleja postitas Instagrami foto New Yorgis aset leidnud filmi "Serendipity" esilinastuselt, mille produtsendiks oli Weinstein, ning avaldas, et kuigi filmis osalenud näitlejad ei soovinud esilinastusel osaleda, sest see leidis aset vaid kuu peale 11. septembri terrorirünnakut, siis produtsent oli käskinud neil siiski kohale tulla.

Selleks puhuks oli Beckinsale pannud selga valge pükskostüümi, mida Weinstein naise sõnul järgmisel hommikul maha tegi, kui oli kutsunud ta oma koju vabandusega, et naine ta tütardega mängiks. Peale seda, kui Weinstein saatis oma lapsed lapsehoidjaga teise tuppa, hakkas mees Beckinsale'i peale karjuma ning naist inetute sõnadega solvama, sest too kandis esilinastusel pükse.

Näitleja lisas, et kui ta proovis Weinsteinile meenutada, et inimesed proovivad veel jätkuvalt oma lähedasi peale 9/11 terrorirünakuid leida, oli produtsent talle karmilt öelnud: "Ma ei hooli. See on kuradima esilinastus ja kui ma tahan t*ssut punasele vaibale, siis seda pean ma ka saama."

Beckinsale selgitas, et ta jagab seda lugu alles nüüd, sest ta tundis suurt kergendust, kui mees vangi saadeti. "Ma loodan ja palvetan, et meie terve tööstusega astume nüüdsest vastu kõigile, kes üritavad oma võimu ära kasutada ning paljastame ja elimineerime nad, kõigi sugude esindajate jaoks, igavesti," lisas ta.