"Ma kahetsen nii väga, et kuulasin oma vanemaid ja järgisin nende korraldusi. Ma tunnen, et ei saanud iialgi nö sarvi maha joosta. Nüüd olen ma 30aastane, elan oma elukaaslase ja lapsega seda kõige tüüpilisemat elu."

"Kahekümnendates eluaastates ei tahtnud ma lapse saamise peale mõeldagi, see tundus midagi jubedat. Aga nüüd, kus ma olen juba 30aastane, nüüd ei tahaks ma midagi muud, kui rasestuda. Aga mul on tunne, et see teekond on mu ees veel pikk ja keeruline."

"Kahetsen, et ei järginud oma unistust ja pigem läksin alati turvaliselt mööda plaani B. Miks ma küll ei mõelnud, et ka plaan A võib toimida, kui ma ise sellesse piisavalt usun?"

"Ma kaotasin oma süütuse 20aastaselt ja ma kahetsen kohutavalt, et ma seda varem ei teinud. Ma magan ikka veel suure hulga inimestega ja tunnen, et ei suuda kuidagi lõpetada."

"Mul oli 15 aastat tagasi maailma kõige imelisem keha, kuid ma ei näidanud seda kunagi kellelegi, sest ma häbenesin seda. Nüüd ma kahetsen. Olen 35 ja tahaksin väga, et mu keha näeks selline välja. Näitaksin seda uhkusega kõigile soovijatele."

Allikas: DailyMail

Lugejad, mida teie kõige rohkem oma kahekümnendatest eluaastatest kahetsete?