Ilmselge on see, et kui su partner on haige, tuleks temast võimalikult kaugele hoida ja seksimine on sel juhul välistatud (v.a. videokõne abil). Seega, kuidas siiski nauding kätte saada?

1. Masturbeerimine on praegu üks kõige turvalisemaid seksimise viise, mistõttu tasukski nüüd rohkem kui kunagi varem iseendaga armastust jagada. “Masturbeerimine ei levita COVID-19 viirust, eriti, kui pesed korralikult käsi (ja kõiki oma sekslelusid) seebi ja veega vähemalt 20 sekundit enne ja pärast seksi,” kinnitab ka NYC terviseosakonna esindaja.

Terviseportaali Allbodies kaasasutaja Ash Spivak soovitab kasutada seda aega, et avastada, mis sind üleüdse erutab. “Erootiliste filmide, näiteks Erika Lusti omade vaatamisest on sel puhul palju kasu, sest tema filmid on loodud päris inimeste päris fantaasiatel. On palju erinevaid kehasid ja stseene, mille vahel valida. Vaata paari erinevat ja samal ajal loo side oma kehaga. Millised pildid tekitavad su kehale kõditunnet ja sind erutavad? Miks? Millised seda ei tee ja miks?” küsib ta.

2. Teine parim valik on seksida kellegagi, kellega sa koos elad. Sinu kallim on hea valik seni, kuni olete mõlemad valmis riskima, et võite teineteist viirusega nakatada. Lisaks soovitab Ash proovida partneritevahelist masturbeerimist. "Avastage, mis tunne on, kui iseendaga mängides teineteisele silma vaatate, samal kiirusel liigute, erinevatel kiirustel liigute ning ühtlustage oma hingamist nii, et hingaksite samaaegselt," lisab ta. "Võimalik, et te ei jõua samal ajal tippu, aga vaadake, kas suudate aeglustada, kui hakkate tippu jõudma, et teine ka järele jõuaks."

3. Jäta armsamad, kellega sa koos ei ela, praegu rahule. Videokohtingud, seksikate sõnumite saatmine või jututoad võivad olla paremaks valikuks.

4. Unusta seks, kui tunned end haigena. "Kui tunned end kehvasti, võivad sul hakkada avalduma COVID-19 sümptomid, mille hulka kuuluvad palavik, köha, kurguvalu või hingamisraskused," kirjutab NYC terviseosakonna esindaja. See kehtib eriti juhul, kui su partner kuulub koroonaviiruse riskirühma.

Kuidas harrastada turvalisemat seksi?

  1. Suudle vaid inimestega, kellega sa koos elad. Praegu ei ole aeg musitada võõrastega.
  2. Kasutage jätkuvalt kondoomi!
  3. Peske iseennast ja kõiki esemeid, mida seksimise ajal kasutate. Desinfitseeri lisaks kätele oma sekslelud, voodilinad, kapipealsed jne.

Allikas: MindBodyGreen