Jäär: Jäära tähemärgist inimene on väga julge ja positiivselt meelestatud. Tal ei jää midagi ette võtmata, kui ta seda väga tahab. Kõik saab tehtud.

Sõnn: Sõnn on alati kõigi jaoks olemas ja väga abivalmis, vahet pole, kas tegemist on kallima, tuttava, töökaaslase või hoopis võõra inimesega.

Kaksikud: Kaksikute sodiaagimärgist inimesed on alati entusiastlikud ja valmis korda saatma midagi suurt. Samuti on nad intelligentsed ja teavad, kuidas saavutada tahetut.

Vähk: Vähk on kõige loomingulisem tähemärk, kes on andekas kõiges, millele soovib pühenduda. Vähk on ka väga armastav ja kaitsev kõigi suhtes, kellest hoolib.

Lõvi: Energiline ja lojaalne tähemärk, kellel on palju lennukaid ideid ja kelle seltsis ei hakka kellelgi iialgi igav.

Neitsi: Neitsidel on suurepärane analüüsivõime, mistõttu oskavad nad kõiki ebatavalisi olukordi hinnata arukalt ja nende üle kaalutleda.

Kaalud: Kaalud on romantilised, šarmikad ja diplomaatilised. Nad kuulavad alati ära, kui kellelgi midagi öelda on ega sega neile vahele. Tahavad kõiki aidata.

Skorpion: On ambitsioonikas ja julge, ta ei karda ebaõnnestuda. Kui midagi peab saama tehtud, on Skorpion selleks õige inimene.

Ambur: Oskab alati eristada õiget valest. Hoolib väga oma perekonnast, on alati nende nimel kõigeks valmis.

Kaljukits: Väga rahulik sodiaagimärk, ja samas ka väga-väga tark. Noortel inimestel oleks nagu vana inimese tarkus.

Veevalaja: Äärmiselt iseseisev, ei vaja kunagi kellegi abi. Proovib muuta maailma paremaks paigaks.

Kalad: Isetu ja kaastundlik, soovib alati, et kõigil oleks kõik hästi. Väga lahke ja mõistlik.

Allikas: Medium