Tehnoloogiavahendid

Telefon, läpakas, televiisor — väga toredad meelelahutuslikud vahendid, mis ei sobi üldse magamistuppa. Neist tulenev valgus ärritab su silmi ja kui sa oled harjunud enne magama jäämist telefonis passima, siis tegelikult läheb sul palju kauem aega, et normaalselt magama jääda.

Toit

Armastad enne magama jäämist näksida? Kohutavalt halb harjumus, millest oleks vaja nüüd kiiremas korras vabaneda. Kui sa vahetult enne magama jäämist midagi sööd, hakkab seedimisprotsess jälle algusest peale pihta ja sinu unekvaliteet on häiritud.

Lemmikloomad

Ehkki ei ole midagi armsamat sellest, kui sinu lemmik sulle kaissu poeb ja vaikselt sulle kõrva nohiseb, siis lisaks loomakarvadele, mis sinu puhaste linade vahele lendlevad, on häiritud ka sinu sügava staadiumi uni.

Prügikast

Magamistoas ei ole prügikast vajalik. Kuna magamistuba on mõeldud magamiseks ja see peaks olema rahulik koht, siis ei ole hea mõte hoida seal midagi, kuhu sa saad kuhjata ebavajalikku jama. Kui su magamistoas ei ole prügikasti, ei ole sul ka nii suurt ahvatlust magamistoas süüa või snäkkida, sest pead jäänused ja tekkinud prügi viima kööki.

Allikas: Daily Mail