Esimene ohumärk, mille puhul tasub mehes kahtlema hakata on see, kui teie koosolemise ajal on ta pidevalt oma mõtetega eemal ja ei pane sind üldse tähele. Kui paarike on mitu aastat koos olnud, on selline käitumine vahel täiesti mõistetav, aga esimestel kohtingutel võiksite olla siiski teineteise tähelepanu keskpunktis. Muidu tekib tunne, et ta ju ei olegi sinust tegelikult huvitatud?

Järgmine ohumärk ilmneb siis, kui te olete juba pikalt koos olnud ja sina tunned, et võiksite liikuda järgmisesse staadiumisse, ehk mõtestada lahti, et nüüd te olete suhtes. Kui mees seda ei soovi, on üks võimalus muidugi see, et ta vajab veel veidi aega ja olgu, see on mõistetav. Aga teine ja kurvem põhjus võib seisneda selles, et ta mängib korraga mitme naisega ja sellepärast ei saa ta end siduda sinuga, mistõttu tal on vaja osavalt kõrvale põigelda igasugustest sildistamistest.

Kindlasti ei tohi tähelepanuta jätta ka fakti, kui mees räägib kogu aeg oma eksnaisest. See on ilmselge märk, et ta ei ole temast üle saanud ja kui sa pead endast lugu, tead sa, et sul ei ole mõtet siduda ennast kellegagi, kelle jaoks oleksid sa lihtsalt üks asendus. Kui mees hüppab kohe ühest suhtest teise, ei ole tal olnud aega tegeleda paranemisega ja iseenda analüüsimisega.

Ja viimane, kuid väga oluline märk — ta ei tee sulle komplimente, vaid annab juba suhte alguses mõista, et sa ei ole tema jaoks tegelikult piisav ja peaksid endaga vaeva nägema, et olla tema vääriline. Kõik mehed ei olegi ääretult romantilised ja nende loomuses ei olegi naistele iga päev millegi ilusa ütlemine, aga sa pead olema väga ettevaatlik ja jälgima, et mees ei teeks sind maha. Osavad manipulaatorid suudavad nõrgema enesehinnanguga naise vaimse tervise aastateks maatasa teha.

Allikas: Awarenessact