Kui järgid neid lihtsaid nippe, kuid arvestad samal ajal ka oma juuste eripäraga, võidki olla nädal aega järjest pead pesemata nii, et juuksed näevad terve see aeg enam-vähem normaalsed välja. Muidugi ei ole võimalik ühegi imenipiga tagada, et juuksed näeksid nädal aega järjest välja sellised, nagu neid oleks just pestud, aga tavalisest parem on see tulemus ikka.

Esimene päev on juustepesu päev. Pese neid korralikult, kasuta kvaliteetset šampooni ja palsamit ning lase neil omasoodu kuivada.

Teisel päeval võivad paljud naised juba näha, et juuksejuured hakkavad natukene rasuseks muutuma. Ära haara kohe kuivšampooni järele, föönita hoopis juukseid veidike aega! Kuum õhk aitab rasu veidi eemale lükata ja ehkki see otseselt kuskile ei kao, näevad juuksed kohe paremad välja.

Kolmandal päeval võiksid sättida juuksed soengusse, näiteks sirgenda neid või kasuta lokitange.

Neljandal päeval, kui tunned, et pool su pead on juba rasvane, tasuks appi võtta kuivšampoon. Lase seda natuke juustesse ja näed kohe palju ilusamat tulemust.

Viiendal päeval pane juuksed kinni, kas hobusesabasse, krunni või patsi. Isegi kui juuksed on juba väga mustad, näevad nad kinnipanduna paremad välja ega tundu üldse nii räpased. Hoia neid kinni ka kuuendal päeval, kui kannatad.

Ja seitsmes päev ongi uuesti pesupäev. Ei olnudki ju nii raske ega õudne?

Allikas: Into the Gloss