1. Ta motiveerib sind, usub alati sinusse ja kui sina iseendas kahtled, on tema kohe kohal, et sind julgustada ning sinu jaoks olemas olla.

2. Kallim on sinu inspiratsiooniallikas. Kui sinu pea on ideedest tühi või sa tunned, et ei suuda enam oma eesmärkide poole püüelda, siis piisab kas või pilgu heitmisest temale ja tunned endas tärkamas uut jõudu ja energiat.

3. Ta aitab sul aega maha võtta maailmas, mis liigub nii kiiresti edasi. Tema käte vahel tunned sa end turvaliselt ja sa tead, et mõneks hetkeks saad sa oma tegemised pausile panna.

4. Ta annab sulle mõista, et vahel on vajalik ebaõnnestuda ja tunda valu, et edasi liikuda. Mitte et tema teeks sulle haiget, aga ta aitab sul aru saada, et miski siin elus ei tule niisama.

5. Ta aitab sul murda rutiinist välja, sest tema teab, et mugavustsoonis ei toimu mitte midagi.

6. Ta aitab sul iseendast paremini aru saada. Kui sa oled oma eluga jännis ega tea, kuidas edasi liikuda, siis tema toetab sind ning aitab sul paremini enda sisse vaadata.

7. Kui sa ei jaksa täita oma eesmärke, tuletab ta sulle aeg-ajalt meelde, miks need sulle olulised olid. Saad uut jõudu minna edasi sealt, kus sa pooleli jäid.

8. Ta oskab parandada sinu haavu. Kui minevikus on miski, mis sind häirib ja millest sa ei suuda lahti lasta, siis tänu temale on see ühel hetkel ikkagi võimalik.

Allikas: Awarenessact