Põhjus, miks rasedad naised ei ole just alati vaimustuses sellest, et kõik tahavad nende kõhtu katsuda, on tegelikult väga lihtne. Neid põhjuseid on isegi mitu.

Esiteks on see tungimine nende isiklikku ruumi. Kõhus on tema beebi, keda ta kasvatab hoole ja armastusega ning kõik, kes tahavad naise kõhtu katsuda, on mingil määral ebameeldivad sissetungijad. Nende naiste kõhtusid, kes ei ole rasedad, ei katsuta ju. Nii et kui naine ei ole sulle luba andnud, siis ei ole sul tegelikult õigust tema kõhtu katsuma hakata.

Paljud rasedad naised ei taha nii palju tähelepanu. Nagunii on nüüd nende ümber tohutult inimesi, kes tahavad oma tarkust jagada, aga osad naised tahavad ise selle teekonnaga hakkama saada ega soovi nii palju nõuandeid ega soovitusi.

Praegusel ajal ei tohiks nagunii kedagi katsuda ega kellegi läheduses viibida, aga kui koroonaviirus läbi saab, ei tähenda see, et nüüd võiks jälle rasedate kõhtu rõõmsalt puudutada. On muidugi naisi, kelle jaoks see ei ole mingi probleem ja hea meelega lasevad sõpradel või pereliikmetel tunnetada beebi liikumist, aga pea meeles, et kõik naised ei ole sellised. Hoia vajalikku distantsi ja küsi luba.

Allikas: Brightside