“See naine on minu jaoks ideaalne! Tal on juba kaks poega, 19- ja 17-aastased ning mina tean, et ma ei soovi lapsi. Mis siis, et ma olen veel noor ja jõuaksin mitmeid kordi ümber mõelda, ma olen oma otsuses kindel,” räägib mees.

Ta on oma armastatuga pool aastat koos olnud, kuid asi on veel salajane. Peale koroonakriisi vaibumist soovivad nad tutvustada teineteist oma perekondadele. Mees tunneb end õnnelikuna, sest saab naisega niivõrd hästi läbi. Ta kirjeldab, et naine on väga edukas, ilus ja kõigi eelduste kohaselt ei peaks ta nii tavalise mehe vastu üldse huvi tundma.

Mees pidi naise tähelepanu saamiseks pool aastat tagasi kõvasti vaeva nägema, sest naine muretses, et mees on temast liiga palju noorem. Lõpuks avastasid nad siiski, et on väga sarnased ja naine tunnistas lõpuks, et ei tunnegi enam, nagu neil oleks vanusevahe, mees olevat nii täiskasvanulik.

“Nüüdseks oleme pool aastat suhtes olnud, ma olen tõesti õnnelik, aga kuna suhe on siiani salajane olnud, ei ole mul olnud ka midagi, mida ma kartma peaks. Kuid nüüd kui ma mõtlen, et pean rääkima sellest oma semudele ja perekonnale — ma kardan kohutavalt nende halvakspanu.”

Mees on hakanud alles nüüd mõistma, et ta ei olegi kunagi tegelikult oma perekonnale teada andnud, et on suhtes endast 18 aastat vanema naisega, kes enam lapsi ei taha. Ta kardab, et nende reaktsioon oleks väga negatiivne ja see mõjuks nende suhtele halvasti.

Suure vanusevahega paarikesed — kuidas teie perekonnad uudisele reageerisid?