“Mitte keegi peale meie kahe ei tea, et meie kohtumine oli kõike muud kui romantiline — olime palju alkoholi tarvitanud ja maandusime suvalises hotelli voodis. Nüüd oleme aga armunud ja õnnelikud,” räägib Ohiost pärit naine.

“Minu laps on ühe suvalise Tinderi kohtingu produkt… aga ta on siiski parim, mis minu elus juhtunud on. Saan lapse isaga päris hästi läbi, ta on asendamatu sõber,” pihib Virginiast pärit ameeriklanna.

“Kohtusin oma kallimaga läbi online-videomängu. Mu vanemad olid mulle ammu närvidele käinud ja öelnud, et ma ei tohi oma aega selliste asjade peale raisata, seega ütleme lihtsalt kõigile, et kohtusime Tinderis, nagu teised normaalsed noored inimesed.”

Osad lood on aga päris kõhedusttekitavad. Näiteks kinnitab üks anonüümseks jäänud naine, et tema kohtus oma abikaasaga psühhiaatriahaiglas. Sellest teavad aga väga vähesed inimesed ja sellepärast peab see olema elu lõpuni nende pisike saladus.

“Kohtasin oma praegust elukaaslast oma lemmik kohvikus. See kõik oli nagu muinasjutt! Ta kõndis sisse, maailm mu ümber oleks olnud nagu aegluubis. Ta oli imeline, meie pilgud kohtusid. See on üks väga ilus lugu,” pajatab teine naine.

Järgmine kogemus näitab aga, et alastust ei anna häbeneda. “Sõbrannade õhutusel panin Instagrami endast poolpalja pildi. Muidugi olin enne seda ära joonud paar kokteili, muidu ma poleks sellega nõus olnud. Järgmisel hommikul oli Instagrami privaatsõnumitesse kirjutanud üks mees, et talle väga meeldib mu pilt. Tavaliselt oleksin selle sõnumi pikemalt mõtlemata ära kustutanud, aga seekord otsustasin talle vastata. See oli mu elu parim otsus,” rõõmustab naine.

Allikas: Daily Mail

Lugejad, kuidas teie oma kallimaga kohtusite?